Congres

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Het Rotterdam Ahoy Convention Centre is uniek qua flexibiliteit. Onze 35 zeer diverse ruimtes kunnen los van elkaar of gecombineerd worden gebruikt, zo kunnen we de juiste setting creëren voor kleine- of grootschalige congressen. Door de architectuur van het RACC én ons ervaren personeel  bieden wij u de ultieme ervaring.  In onze moderne ruimtes faciliteren wij hightech audio en visuele middelen. Met passie creëert onze chef een smakelijke catering die u volledig naar uw wens kunt samenstellen. Daarnaast faciliteren wij ook security, cleaning en waste management.

Doe direct een aanvraag

Rotterdam Ahoy Convention Centre

 • State-of-the-art faciliteiten
 • Het grootste auditorium in Nederland
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 10 min van het centrum

 

bekijk ruimtes

Congreslocatie Rotterdam

De congreslocatie in Rotterdam is uitstekend bereikbaar met zowel de auto, de fiets, als met het openbaar vervoer. Het RACC is gevestigd in het hart van Rotterdam-Zuid, net ten zuiden van de Nieuwe Maas en het centrum van Rotterdam. De locatie is ideaal gelegen vlakbij de snelweg en op 5 minuten afstand van het bus- en metrostation Zuidplein. Zo kunnen uw gasten eenvoudig het RACC bereiken.

 

Congres organiseren

Het RACC is een perfecte locatie voor het organiseren van een congres. Door de veelzijdigheid van de zalen door de flexibele wanden, is er altijd wel een opstelling die bij uw wensen past. Al voor het moment dat de bezoeker aankomt, is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben aandacht voor elk detail. Of het nu gaat om het ontvangst, de catering of de audiovisuele middelen tijdens een presentatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een congres? Neem dan contact op met ons team of vul onderstaand aanvraagformulier in!

Reistijden internationale luchthavens Schiphol en Rotterdam the Hague Airport (RTHA)

Schiphol
RTM Centraal
RACC
Auto/ Bus
30 min (60km)
45 min (80km)
OV
24 min
50 min

 

RTHA
RTM Centraal
RACC
Auto/ Bus
10 min (7km)
22 min (27km)
OV
17 min
33 min

 

Internationale treinen naar Rotterdam Centraal

 • Antwerpen
   
  26 min
 • Brussel
   
  1 uur 11 min
 • Parijs
   
  2 uur 36 min
 • Londen
   
  3 uur 1 min
Diensten
AV Specialist

Op het gebied van audiovisuele middelen werken wij samen met de beste partners. Of het nu gaat om een simpele beamer of een uitgebreide lichtshow; onze in-huis AV specialist adviseert u graag over de mogelijkheden.

Event management

Elk evenement in Ahoy krijgt een project manager toegewezen. Hij of zij kent ons gebouw door en door en is het aanspreekpunt voor de organisator. De project manager denkt graag mee!

Event hospitality

Gastvrijheid zit in ons bloed. Een vriendelijke glimlach van de verkeersmedewerker tot de heerlijke koffie die geschonken wordt. Wij ontvangen onze bezoekers met open armen.

 

Event catering

De invloed van eten, drinken, geuren en smaken is aantoonbaar groot. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende evenementen kunnen wij je perfect adviseren.

Bekijk banqueting opties
Event duurzaamheid

Ahoy investeert in duurzaamheid en probeert de impact op het milieu zo veel als mogelijk te beperken. Met het grootste zonnedak van Rotterdam heeft Ahoy een grote stap gezet.

Aanvraagproces

Vul onderstaand     formulier in

Krijg (op werkdagen) binnen 24 uur een reactie

Ontvang bij beschikbaarheid een offerte

Een afspraak wordt gemaakt om de offerte te bespreken

En dan... gaan we samen aan de slag en maken we er een succesvol event van!

Aanvraag

 

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member