Congres

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Het state-of-the-art Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is uniek qua flexibiliteit. Door de architectuur van het RACC én ons ervaren personeel verzekeren wij u een ultieme ervaring.

Onze 35  zeer diverse ruimtes kunnen los van elkaar of gecombineerd worden gebruikt. Zo kunnen we de juiste setting creëren voor uw klein- of grootschalige congres.

In de moderne ruimtes faciliteren wij high-tech audio en visuele middelen, smakelijke catering, security, cleaning en waste management.

Doe direct een aanvraag

Rotterdam Ahoy Convention Centre

 • State-of-the-art faciliteiten
 • Het grootste auditorium in Nederland
 • 50 jaar ervaring in gastvrijheid
 • 10 min van het centrum

Uitstekend bereikbaar

Het RACC is gevestigd in het Hart van Rotterdam-Zuid, ten zuiden van de Nieuwe Maas. De veelzijdige congreslocatie is uitstekend te bereiken met zowel de auto, op de fiets, als met het openbaar vervoer. Het congrescentrum is ideaal gelegen aan de snelweg en vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten het gebouw binnen.

Reistijd Schiphol naar Rotterdam  

 
Centraal
Ahoy
Auto / Bus
30 min (60km)
45 min (80km)
OV
24 min
50 min

 

Internationale treinen naar RTM centraal

 • Antwerpen
   
  26 min
 • Brussel
   
  1 uur 11 min
 • Parijs
   
  2 uur 36 min
 • Londen
   
  3 uur 1 min
bekijk ruimtes
Bekijk diensten
AV Specialist

Op het gebied van audiovisuele middelen werken wij samen met de beste partners. Of het nu gaat om een simpele beamer of een uitgebreide lichtshow; onze in-huis AV specialist adviseert u graag over de mogelijkheden.

Event management

Elk evenement in Ahoy krijgt een project manager toegewezen. Hij of zij kent ons gebouw door en door en is het aanspreekpunt voor de organisator. De project manager denkt graag mee!

Event hospitality

Gastvrijheid zit in ons bloed. Een vriendelijke glimlach van de verkeersmedewerker tot de heerlijke koffie die geschonken wordt. Wij ontvangen onze bezoekers met open armen.

 

Event catering

De invloed van eten, drinken, geuren en smaken is aantoonbaar groot. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende evenementen kunnen wij je perfect adviseren.

Bekijk banqueting opties
Event duurzaamheid

Ahoy investeert in duurzaamheid en probeert de impact op het milieu zo veel als mogelijk te beperken. Met het grootste zonnedak van Rotterdam heeft Ahoy een grote stap gezet.

Aanvraag

 

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member