Divers Rotterdam

Uniek & veelzijdig

Stad van vernieuwing en vooruitgang

Rotterdam is een veelzijdige stad, vol met pioniers en mensen die verandering willen én durven aan te brengen. De drive van de stad en haar inwoners heeft er voor gezorgd dat Rotterdam uitgroeide tot de wereldhavenstad die het vandaag de dag is. Een stad die wordt gekenmerkt door haar vernieuwingsdrang, of het nu gaat om de architectuur, cultuur of evenementen. Rotterdam is ook een echte uitgaansstad. Zowel in het weekend als doordeweeks is er altijd wel wat in de stad te beleven. De vele clubs en bars bruisen van gezelligheid en men kan terecht bij een van de vele restaurants. Daarnaast geniet Rotterdam van een bruisende urban- en dancescene. Dit zorgt er allemaal voor dat Rotterdam een grote aantrekkingskracht heeft en dus ideaal is om uw concert, show of sportevenement te hosten. Rotterdam Ahoy is met zo’n 2,3 miljoen bezoekers per jaar een van de grootste publiekstrekkers. 

Waarom het RACC? Bekijk ruimtes

FACTS & FIGURES ROTTERDAM 

  • 630.000 inwoners
  • 170 nationaliteiten
  • Bruisende jongerenscene
  • Ontstaan in 1270
  • Stadsrechten sinds 1340
  • Grootste haven van Europa, 9e van de wereld

 

Bruisende stad op wereldniveau

Naast het bruisende uitgaansleven van de stad, is Rotterdam ook echt een wereldstad. Internationaal wordt het ook wel de 'gateway to Europe’ genoemd door de Rotterdamse haven als spil in Europa’s grootste maritieme cluster. Maar ook in andere sectoren is Rotterdam sterk, zoals Clean Tech, Life Sciences & Health, Energy, Agro-food, Transport & Logistics en Finance en opereert de Maasstad op wereldniveau. De vele erkende kennisinstituten, internationale zakelijke gemeenschap en de hoogwaardige cultuur en architectuur zorgen voor een grote diversiteit. En daarnaast staat door de strategische ligging Rotterdam letterlijk in verbinding met de rest van de wereld.

FACT# Rotterdam staat bekend om haar cultuur en wereldhaven. Een ware schakel in de internationale economie. 

Rotterdam als stad voor uw event

Bovenstaande redenen zeggen al genoeg: Rotterdam is de perfecte stad voor het hosten van uw evenement. Daarbij is Rotterdam Ahoy de meest populaire en diverse evenementenlocatie van Rotterdam.  Of het nu gaat om een concert, show of sportevenement, wij helpen u graag bij het organiseren van uw event. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons team of vul eenvoudig onderstaand aanvraagformulier in!

Ontdek de stad!

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member