Eten & Drinken

Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet. We bereiden de beste snacks, culinaire en gezonde maaltijden en serveren er een ruime selectie aan drankjes bij.

Bar Restaurant Seventy One

Nieuw!

Binnenkort opent Bar Restaurant Seventy One haar deuren tijdens evenementen in Ahoy. Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks. Een blend van stijlen en smaken. Voor wie lekkere trek heeft of zin om even te chillen. No-nonsense en premium kwaliteit. The taste of now. The taste of wow.

Reserveer

Restaurant RiVers

Weinig tijd, maar wel zin in een verse maaltijd? Bezoek dan Restaurant RiVers in Ahoy Plaza. Daar presenteren we tijdens veel evenementen een grote diversiteit aan heerlijke, biologische producten tegen een vriendelijke prijs.

Hier doen we aan 'front cooking’; kakelverse, gezonde ingrediënten en voor je neus bereid, snel en geheel naar jouw smaak. Openingstijden staan vermeld bij het evenement zelf. 

Meer informatie

Ahoy Arena

Tijdens evenementen in de Ahoy Arena vind je bij de vele bars naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER