Eten & Drinken

Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet. We bereiden de beste snacks, culinaire en gezonde maaltijden en serveren er een ruime selectie aan drankjes bij.

Bar Restaurant Seventy One

Nieuw!

Ons gloednieuwe 'Bar Restaurant Seventy One', welke haar naam te danken heeft aan het oprichtingsjaar van Rotterdam Ahoy, is sinds begin 2021 geopend. Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks. Een blend van stijlen en smaken. Voor wie lekkere trek heeft of zin om even te chillen. No-nonsense en premium kwaliteit. The taste of now. The taste of wow.

Meer informatie   Reserveer

Reserveren is momenteel alleen mogelijk tijdens evenementen. 

Restaurant RiVers

Weinig tijd, maar wel zin in een verse maaltijd? Bezoek dan Restaurant RiVers in Ahoy Plaza, een self-service restaurant met een divers assortiment aan sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts.

Meer informatie

Ahoy Arena

Tijdens evenementen in de Ahoy Arena vind je bij de vele bars naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.