Beurs en bedrijfsevenement

Built for experiences

Bent u op zoek naar een locatie voor uw beurs of bedrijfsevenement? Rotterdam Ahoy is de perfecte locatie voor het organiseren van uw zakelijke evenement. Ahoy heeft al ruim 50 jaar ervaring in het hosten van zakelijke evenementen, daarnaast zijn wij ook zelf organisator van verschillende toonaangevende evenementen en beurzen. Hierdoor weten wij precies hoe wij voor u en uw gasten de perfecte beleving kunnen creëren.

 

Aanvraag Plattegrond

Rotterdam Ahoy

  • 90.000 m2 beurs- en congresruimte
  • Uitstekend te combineren met ons gloednieuwe congrescentrum
  • Meer dan 50 jaar ervaring in zakelijke evenementen
  • Zelf ook organisator van toonaangevende beurzen
  • Gastvrij en flexibel
bekijk ruimtes

Veelzijdige ruimtes

Met meer dan 90.000 m2 aan oppervlakte is Rotterdam Ahoy de perfecte locatie voor uw beurs of bedrijfsevenement. Of het nu gaat om een productlancering, bedrijfsfeest, expositie of culturele- en sportieve evenementen, door onze flexibele wanden en zalen kunnen wij de ruimtes volledig naar uw wens inrichten. Daarnaast bieden we voor de zakelijke bezoeker een moderne locatie met een uitstekende bereikbaarheid en goede parkeergelegenheid. We denken graag met de beursorganisator mee; ons standaard aanbod van faciliteiten is uitmuntend én we zetten graag een stap extra. 

Wilt u uw beurs combineren met een congres of vergadering? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons gloednieuwe congrescentrum: het RACC. Daarnaast kunt u de evenementhallen ook combineren met de Ahoy Arena of RTM Stage. Met deze mogelijkheden aan ruimtes kunt u de ideale beleving creëren voor uw bezoekers.

 

Beurs of bedrijfsevenement organiseren in Rotterdam 

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom het organiseren van een beurs of bedrijfsevenement in Rotterdam Ahoy? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met ons team of vul onderstaand aanvraagformulier in. We kijken graag samen naar de mogelijkheden om een succesvol zakelijk evenement te organiseren. 

 

SHOW CASES
Aanvraag

 

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member