Wegwijs in ahoy

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende ruimtes en kunt u ook plattegronden bekijken. Zo weet u makkelijk waar u moet zijn.

Overzicht Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy bestaat uit meerdere ruimtes. De meest bekende is de Ahoy Arena, waar de grootste artiesten en sporthelden optreden. Rotterdam Ahoy beschikt ook over zes Beurs- & Evenementenhallen. Die kent u misschien van grote events zoals het North Sea Jazz Festival waarbij alle hallen in gebruik zijn.  Alle ruimtes zijn via Ahoy Plaza met elkaar verbonden. Dus u loopt altijd overdekt van de ene naar de andere ruimte.

plattegrond Rotterdam Ahoy

Virtual Tour

Overzicht Rotterdam Ahoy Convention Centre

In het najaar van 2020 opende het RACC haar deuren, dit gloednieuwe congrescentrum is gebouwd voor de meest uiteenlopende (zakelijke) evenementen.

2e verdieping RACC

3e verdieping RACC

Plattegrond Ahoy Arena

De Ahoy Arena biedt plaats aan maar liefst 16.500 muziekliefhebbers. Het is natuurlijk niet voor niks een arena, er wordt ook gesport in onze venue. Op het hoogste niveau! Binnen no time wordt de Ahoy Arena van een nachtclub omgetoverd tot een tennisbaan.

Plattegrond vaste zitplaatsen

Evenement organiseren

RTM Stage

In 2020 openden de deuren van RTM Stage. Een unieke zaal: niet alleen is het een state of the art concertzaal met een capaciteit van 7.842 personen, tevens is de zaal in een mum van tijd om te toveren tot de grootste theaterzaal/auditorium van Nederland met 2.816 stoelen en een XL seated variant met 4.398 stoelen.

Plattegrond RTM Stage

Evenement organiseren

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member