Congres & vergadering

Bringing excitement to life

Rotterdam Ahoy is veel meer dan alleen een locatie voor grote evenementen, sportevenementen en concerten. Ons gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is de perfecte locatie voor het organiseren van uw congres of vergadering. Met 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.816 zitplaatsen, prachtige foyers en expositieruimtes kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote congressen en vergaderingen. Het auditorium is zelfs uit te breiden naar een XL-variant voor 4.398 personen.

Aanvraag Factsheet & plattegrond

Congrescentrum

In ons congrescentrum verzekeren  we u en uw gasten van de ultieme ervaring. Door de architectuur van het RACC, de flexibiliteit van de ruimtes en ons ervaren personeel kunnen we de perfecte setting creëren voor elk type congres. Onze chef stelt met passie smakelijke catering samen die volledig op uw wensen aansluit. Daarnaast is het RACC direct verbonden met de Beurs- & Evenementenhallen en de Ahoy Arena. Een vakbeurs organiseren naast het congres? Geen probleem door de korte looproutes. Onze moderne ruimtes vormen een bron van inspiratie en zijn daarbij voorzien van high-tech audio en visuele middelen. Daarnaast zijn ook de catering, security, cleaning en waste management uitstekend geregeld in Rotterdam Ahoy.

 

Vergaderruimte huren

Het Rotterdam Ahoy Convention Centre is dé plek in Rotterdam om een ruimte te huren voor uw vergadering of zakelijke meeting. Door sfeervolle flexibele wanden kunnen onze 35 vergaderruimtes los van elkaar of gezamenlijk worden ingezet. Zo is er altijd wel een passende vergaderruimte voor u te vinden, of het nu gaat om een kleine of grote vergadering!

Rotterdam Ahoy Convention Centre

 • State-of-the-art faciliteiten
 • Het grootste auditorium in Nederland
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 10 min van het centrum

 

 
Ontdek het RACC Virtual Tour

 

Download brochure

Bringing excitement to life

Hier in Rotterdam Ahoy gebeurt het. Met de mensen die het ervaren, en de mensen die het mogelijk maken. Groot- of kleinschalig. Van binnen. In ontmoetingen. In hoofden. In harten. Raakt het je. Rotterdam Ahoy Convention Centre. Bringing excitement to life!

Meet the team

Bekijk ruimtes

Congres of vergadering organiseren in Rotterdam 

Het RACC is uitstekend bereikbaar voor uw gasten. Onze veelzijdige congreslocatie is uitstekend te bereiken met zowel de auto, de fiets als met het openbaar vervoer. Zo ligt het dichtbij verschillende uitvalswegen en ligt bus- en metrostation Zuidplein op 5 minuten loopafstand. Daarnaast is het centrum van Rotterdam binnen 10 minuten te bereiken en zijn er vele hotels in de buurt. Met een internationale luchthaven Rotterdam The Hague Airport op slechts 25 minuten rijden en 50 minuten van Amsterdam Schiphol Airport is de bereikbaarheid van het RACC uitmuntend te noemen, waar u en uw gasten dan ook vandaan komen.

Aanvraag Waarom Rotterdam?

Hotels

Het hotelaanbod in de buurt van het RACC is ruim en gevarieerd, zodat u en uw gasten volop keus hebben uit allerlei accommodatiemogelijkheden die bij elke smaak en elk budget passen. En in Q3 2023 openen de deuren van een hotel gelegen exact naast Rotterdam Ahoy. Lees meer informatie over Rotterdam als gaststad of bekijk direct het hotelaanbod: 

Hotelaanbod 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het organiseren van een congres of vergadering in het RACC? Neem dan contact op met ons team! We kijken graag samen hoe we een zakelijk evenement met impact kunnen organiseren. 

Reistijden internationale luchthavens Schiphol en Rotterdam the Hague Airport (RTHA)

Schiphol
RTM Centraal
RACC
Auto/ Bus
30 min (60km)
45 min (80km)
OV
24 min
50 min

 

RTHA
RTM Centraal
RACC
Auto/ Bus
10 min (7km)
22 min (27km)
OV
17 min
33 min

 

Internationale treinen naar RTM centraal

 • Antwerpen
   
  26 min
 • Brussel
   
  1 uur 11 min
 • Parijs
   
  2 uur 36 min
 • Londen
   
  3 uur 1 min
Aanvraagproces

Vul onderstaand     formulier in

Krijg (op werkdagen) binnen 24 uur een reactie

Ontvang bij beschikbaarheid een offerte

Een afspraak wordt gemaakt om de offerte te bespreken

En dan... gaan we samen aan de slag en maken we er een succesvol event van!

Aanvraag
Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member