Bringing excitement to life

Congres en Vergadering

Rotterdam Ahoy biedt meer dan enkel het hosten van grote evenementen, sportwedstrijden en concerten. Ontdek ons gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC), dé ultieme locatie voor het organiseren van uw congres of vergadering. Met maar liefst 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.816 zitplaatsen, prachtige foyers en expositieruimtes, bieden we de ideale setting voor zowel grote (internationale) congressen als intiemere zakelijke bijeenkomsten. Het auditorium kan zelfs worden omgebouwd naar een XL-variant, geschikt voor maar liefst 4.400 personen.

Aanvraag Factsheet & plattegrond

Congrescentrum

In ons congrescentrum garanderen we u en uw gasten van een onvergetelijke ervaring. Dankzij de unieke architectuur van het RACC, de veelzijdigheid van de ruimtes en onze deskundige medewerkers kunnen we de perfecte ambiance creëren voor elk soort congres. Bovendien is het RACC direct verbonden met de Beurs- & Evenementenhallen en de Ahoy Arena. Een vakbeurs of evenement organiseren naast uw congres? Dankzij onze korte looproutes is dat dus geen enkel probleem! Onze moderne ruimtes zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar beschikken ook over high-tech audio- en visuele voorzieningen. Onze gepassioneerde chef-kok stelt heerlijke catering samen die volledig aansluit op uw wensen. Daarnaast is ook de catering, beveiliging, schoonmaak en afvalverwerking uitstekend geregeld in Rotterdam Ahoy.

 

Vergaderruimte huren

Het Rotterdam Ahoy Convention Centre is de perfecte locatie in het bruisende Rotterdam om een ruimte te huren voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Dankzij onze sfeervolle en flexibele scheidingswanden kunt u kiezen uit een scala van 35 vergaderruimtes die afzonderlijk of gecombineerd kunnen worden ingezet. Of u nu een brainstormsessie organiseert of een grotere zakelijke bijeenkomst, bij ons vindt u altijd een passende vergaderruimte die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Het Rotterdam Ahoy Convention Centre is er om uw vergadering naar nieuwe hoogten te tillen!

Rotterdam Ahoy Convention Centre

 • State-of-the-art faciliteiten
 • Het grootste auditorium in Nederland
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 10 min van het centrum

 

 
Ontdek het RACC Virtual Tour

 

Download brochure

Bringing excitement to life

Hier in Rotterdam Ahoy gebeurt het. Met de mensen die het ervaren, en de mensen die het mogelijk maken. Groot- of kleinschalig. Van binnen. In ontmoetingen. In hoofden. In harten. Raakt het je. Rotterdam Ahoy Convention Centre. Bringing excitement to life!

Meet the team

Bekijk ruimtes

Congres of vergadering organiseren in Rotterdam 

Het RACC is eenvoudig bereikbaar voor uw gasten. Onze veelzijdige congreslocatie is namelijk makkelijk te bereiken, zowel met de auto, de fiets als met het openbaar vervoer. Gelegen bij diverse belangrijke uitvalswegen en op slechts 5 minuten wandelen van bus- en metrostation Zuidplein. Bovendien bevindt het levendige centrum van Rotterdam zich op slechts 10 minuten afstand en zijn er talloze hotels in de buurt. Met Rotterdam The Hague Airport op slechts 25 minuten rijden en Amsterdam Schiphol Airport op 50 minuten afstand, is ook de internationale bereikbaarheid van het RACC uitstekend, ongeacht waar u en uw gasten vandaan komen.

Aanvraag Waarom Rotterdam?

Hotels

In de directe omgeving van het RACC is er een groot aantal diverse en aantrekkelijke hotels beschikbaar, waardoor zowel u als uw gasten de keuze hebben uit accommodatiemogelijkheden die perfect aansluiten bij elke smaak en budget. Zo kunt u o.a. terecht in ibis Styles Rotterdam Ahoy, een nieuw hotel met 250 kamers gelegen exact naast Rotterdam Ahoy. Wilt u meer te weten komen over Rotterdam als gaststad? Of een blik werpen op het aanbod aan hotels? Bekijk ze direct!

Hotelaanbod 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het organiseren van een congres of vergadering in het RACC? Neem dan contact op met ons team! We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om een zakelijk evenement te kunnen organiseren. 

Reistijden internationale luchthavens Schiphol en Rotterdam the Hague Airport (RTHA)

Schiphol
RTM Centraal
RACC
Auto/ Bus
30 min (60km)
45 min (80km)
OV
24 min
50 min

 

RTHA
RTM Centraal
RACC
Auto/ Bus
10 min (7km)
22 min (27km)
OV
17 min
33 min

 

Internationale treinen naar RTM centraal

 • Antwerpen
   
  26 min
 • Brussel
   
  1 uur 11 min
 • Parijs
   
  2 uur 36 min
 • Londen
   
  3 uur 1 min
Aanvraagproces

Vul onderstaand     formulier in

Krijg (op werkdagen) binnen 24 uur een reactie

Ontvang bij beschikbaarheid een offerte

Een afspraak wordt gemaakt om de offerte te bespreken

En dan... gaan we samen aan de slag en maken we er een succesvol event van!

Aanvraag
Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
De Vereniging van Evenementenmakers
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member