Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy bereiken? Of u nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: u vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport.

Met de auto

Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Om op eventdagen zeker te zijn van een parkeerplek is het mogelijk om tot uiterlijk 2 uur voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie te kopen. Voor €19,- bent u verzekerd van een parkeerplek direct naast Ahoy, zonder parkeergarantie betaalt u €16,-. Vooraf een kaartje kopen is in het laatste geval dus niet noodzakelijk. 

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam


Parkeergarantie boeken Route plannen

Parkeerplaats vol maar wel een vooraf gekochte parkeerkaart met garantie? Laat deze dan zien aan de verkeersregelaar en verkrijg toegang.

Parkeerplaats vol en geen vooraf gekochte parkeerkaart met garantie? Dan kunt u terecht bij Q-Park Zuidplein of een andere parkeergelegenheid in de omgeving.

 

Opladen elektrische auto

Op het parkeerterrein van Rotterdam Ahoy is het niet mogelijk om elektrische auto's op te laden. 

Met het OV

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet uw OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken. Er is een tijdelijke herinrichting van busstation Zuidplein, klik hier om deze te bekijken. 

Komt u met het openbaar vervoer of misschien wel met deelvervoer? Plan, boek, reis & betaal de reis die het beste bij u past! Alles gemakkelijk in één app en u heeft geen abonnement nodig. Zo geregeld dus! Download direct de Moves app via www.moves.nl

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Met de fiets

Lekker op de fiets naar Rotterdam Ahoy! U stalt uw tweewieler bij Ahoy voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Plattegrond

Verkeersinfo

Wegwerkzaamheden zijn aan de orde van de dag. Check dus altijd van tevoren of er op de route naar Ahoy omleidingen zijn ingesteld. Dit kan eenvoudig via www.vananaarbeter.nl en/of www.rotterdamonderweg.nl.

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member