Ons Verhaal

Het concert waarbij je met haar danst op 'jullie liedje’. De dag dat je favoriet de finale van een toernooi wint. Dat is Rotterdam Ahoy.

Wij zijn de plek die je nog een tijdje, of zelfs voor altijd associeert met een ervaring. Een beleving die al begint als je de website bekijkt, het parkeerterrein oprijdt of je jas ophangt. En die pas eindigt als je de beelden van jouw moment in Ahoy terugkijkt en deelt met je vrienden of relaties. Wij zijn 250 event professionals met een missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die jouw ervaring & beleving naar het hoogste niveau tillen. We innoveren tot het niet beter kan, zonder onze herkenbaarheid te verliezen.

We zijn ook de venue die al sinds 1971 bekend is bij 'de groten der aarde’. We bieden een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten. Verder zijn we gewoon Rotterdammers. Trotse inwoners van een wereldstad die opnieuw door iedereen wordt ontdekt. Een stad waarin wij al bijna 50 jaar met elkaar bouwen aan bedrijvigheid, plezier en geluk. Rotterdam Ahoy. Built for experiences.

 

We aim to impressMet tomeloze energie en eigenzinnigheid, elke dag weer

 
 

We breathe hospitalityEen eerlijke en uitstekende service, altijd en overal

 
 

We are RotterdamBroodnuchter en met lef creëren we onvergetelijke ervaringen

 

Visie

Wij beschouwen Rotterdam Ahoy als hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Ons hoogste doel: Van tevreden bezoekers en relaties naar 'ambassadeurs’ van ons merk waardoor wij daadwerkelijk verrijking bieden en tevens continuïteit en duurzame groei waarborgen in een venue van wereldformaat.

Rotterdam Ahoy verkeert in de unieke positie dat we kunnen bogen op een rijke traditie die onze mensen eigenhandig hebben gecreëerd. Juist door continu te innoveren, respecteren we onze heritage. We investeren in mensen, in samenwerkingen en in creatie. Daarbij geloven we in Rotterdamse duidelijkheid. In doorpakken. In resultaten. Van onszelf en van iedereen die met ons bouwt aan het nu en aan de toekomst verwachten wij niets minder dan excellentie. Met als hoogste doel: meer dan tevreden bezoekers & relaties en het waarborgen van continuïteit en duurzame groei.

Missie

Wij bieden iedereen op zoveel mogelijk manieren een positieve ervaring, omdat wij als Rotterdam Ahoy geloven dat deze ervaringen, groot en klein, je leven verrijken.

Rotterdam Ahoy bouwt al meer dan 45 jaar aan dé plek voor grote en kleine, maar altijd one of a kind ervaringen die je inspireren, in beweging brengen en verrijken. Met onze mensen en onze venue brengen we letterlijk werelden bij elkaar. Als Rotterdammers staan we stevig in het nu, maar geven we ook op unieke wijze de maat voor de toekomst in de events industry & de congresmarkt. Onvermoeibaar werken we zichtbaar en onzichtbaar aan de creatie van jouw mooiste herinneringen. We heten je welkom.

Ahoy producties

Professionaliteit. Ervaring. Inspiratie & creativiteit. En de drive om er een ongekend succes van te maken. Dat zijn de benodigdheden voor de organisatie van een evenement. Kleinschalig of juist voor een groot publiek, of het nu gaat om een productpresentatie of om een nieuwe beurs, het begint met hét idee en eindigt met de perfecte uitvoering. Rotterdam Ahoy biedt event organisatoren ondersteuning bij elke fase van de ontwikkeling & productie van evenementen. 

Onze event experts organiseren onder de vlag van Rotterdam Ahoy succesvolle events als het ABN AMRO World Tennis Tournament, InfraTech en Europort. In totaal organiseren we zelf of in partnerships zo’n 30 events. Contacteer ons voor de mogelijkheden voor jouw event. Bel 010-293 3243 of mail naar sales@ahoy.nl

Ahoy producties

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER