Ons Verhaal

Wij zijn de plek die je nog een tijdje, of zelfs voor altijd associeert met een ervaring. Wij zijn event professionals met een missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die jouw ervaring & beleving naar het hoogste niveau tillen.
Met onze vaste event experts en flexibele medewerkers ontvangen we elk jaar 2.300.000 bezoekers.  

We zijn ook de venue die al sinds 1971 bekend is bij 'de groten der aarde’. We bieden een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten. Verder zijn we gewoon Rotterdammers. Trotse inwoners van een wereldstad die opnieuw door iedereen wordt ontdekt. Een stad waarin wij al meer dan 50 jaar met elkaar bouwen aan bedrijvigheid, plezier en geluk. Rotterdam Ahoy. Built for experiences.

Download hier ons verhaal. 

Visie

Wij beschouwen Rotterdam Ahoy als hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. Ons hoogste doel: Van tevreden bezoekers en relaties naar 'ambassadeurs’ van ons merk waardoor wij daadwerkelijk verrijking bieden en tevens continuïteit en duurzame groei waarborgen in een venue van wereldformaat.

Rotterdam Ahoy verkeert in de unieke positie dat we kunnen bogen op een rijke traditie die onze mensen eigenhandig hebben gecreëerd. Juist door continu te innoveren, respecteren we onze heritage. We investeren in mensen, in samenwerkingen en in creatie. Daarbij geloven we in Rotterdamse duidelijkheid. In doorpakken. In resultaten. Van onszelf en van iedereen die met ons bouwt aan het nu en aan de toekomst verwachten wij niets minder dan excellentie. Met als hoogste doel: meer dan tevreden bezoekers & relaties en het waarborgen van continuïteit en duurzame groei.

Missie

Wij bieden iedereen op zoveel mogelijk manieren een positieve ervaring, omdat wij als Rotterdam Ahoy geloven dat deze ervaringen, groot en klein, je leven verrijken.

Rotterdam Ahoy bouwt al meer dan 50 jaar aan dé plek voor grote en kleine, maar altijd one of a kind ervaringen die je inspireren, in beweging brengen en verrijken. Met onze mensen en onze venue brengen we letterlijk werelden bij elkaar. Als Rotterdammers staan we stevig in het nu, maar geven we ook op unieke wijze de maat voor de toekomst in de events industry & de congresmarkt. Onvermoeibaar werken we zichtbaar en onzichtbaar aan de creatie van jouw mooiste herinneringen. We heten je welkom.

duurzaamheid

Als Rotterdam Ahoy leven we in het hier en nu maar denken continu aan de toekomst, een duurzame toekomst. Een toekomst in een gezonde, mooie en groene stad. Zodat onze volgende generaties ook kunnen genieten van al het moois dat wij te bieden hebben. Duurzame ambities realiseer je niet alleen. Rotterdam Ahoy bouwt op verschillende manieren samen met partners en stakeholders aan de toekomst.

 

Zo maken wij onderdeel uit van het EU project Ruggedised en investeren we in duurzame oplossingen in onze accommodatie. Benieuwd naar het totaal aan duurzame oplossingen binnen onze organisatie? Check de Plattegrond Duurzaamheid Rotterdam Ahoy. Bekijk ook onze duurzaamheidsbrochure.

Ahoy producties

Professionaliteit. Ervaring. Inspiratie & creativiteit. En de drive om er een ongekend succes van te maken. Dat zijn de benodigdheden voor de organisatie van een evenement. Kleinschalig of juist voor een groot publiek, of het nu gaat om een productpresentatie of om een nieuwe beurs, het begint met hét idee en eindigt met de perfecte uitvoering. Rotterdam Ahoy biedt event organisatoren ondersteuning bij elke fase van de ontwikkeling & productie van evenementen. Bekijk hier al onze eigen producties.

 

Onze event experts organiseren onder de vlag van Rotterdam Ahoy succesvolle events als het ABN AMRO Open, InfraTech en Europort. In totaal organiseren we zelf of in partnerships zo’n 20 events. Contacteer ons voor de mogelijkheden voor jouw event. Bel 010-293 3212 of mail naar sales@ahoy.nl

Onze waarden

 

We aim to impressMet tomeloze energie en eigenzinnigheid, elke dag weer
 
 
We breathe hospitalityEen eerlijke en uitstekende service, altijd en overal
 
 
We are RotterdamBroodnuchter en met lef creëren we onvergetelijke ervaringen