Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport. Met 2.000 eigen parkeerplekken vind je altijd een parkeerplaats bij Ahoy.

Met de auto

Rotterdam Ahoy beschikt over maar liefst 2.000 parkeerplaatsen. Het parkeertarief kan per evenement verschillen en ligt tussen de €13,50 en €17,50 voor een personenauto per dag. Voor touringcars bedraagt het tarief €47,50.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,- boek je een gegarandeerde plek.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route printen


Parkeergarantie boeken Route plannen

Parkeerplaats vol? Laat je parkeerkaart zien aan de verkeersregelaar. Geen parkeerkaart? Dan kun je terecht bij Q-Park Zuidplein.

Evenementenparkeertarief Zuidpleingebied
Tijdens drukbezochte evenementen bij Ahoy geldt voor het parkeren op straat in het Zuidpleingebied een hoger parkeertarief dan het normale parkeertarief. De gemeente Rotterdam wil stimuleren dat bezoekers van Ahoy parkeren op de parkeerterreinen van Ahoy en de parkeergarages in de directe omgeving van Ahoy. De openbare parkeerplaatsen in het Zuidpleingebied blijven dan vooral beschikbaar voor bewoners met een parkeervergunning.

Met het OV

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Met de fiets

Lekker op de fiets naar Rotterdam Ahoy! Je stalt je tweewieler bij Ahoy voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Plattegrond

Verkeersinfo

De grootschalige renovatie en restauratie van de Maastunnel is in volle gang. Deze is noodzakelijk om aantasting van beton te herstellen en de Maastunnel in 2019 te laten voldoen aan de nieuwste eisen op gebied van veiligheid. De werkzaamheden in de autotunnel worden buis-voor-buis aangepakt tot en met september 2019. De rijrichting is uitsluitend richting Noord. Autoverkeer richting Zuid moet een andere route nemen. Wij adviseren bezoekers van Ahoy de binnenstad/Erasmusbrug met de auto te vermijden en via Ring Rotterdam naar Ahoy te rijden.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER