Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport. Met 2.000 eigen parkeerplekken vind je altijd een parkeerplaats bij Ahoy.

Met de auto

Rotterdam Ahoy beschikt over maar liefst 2.000 parkeerplaatsen. Het parkeertarief kan per evenement verschillen en ligt tussen de €13,50 en €17,50 voor een personenauto per dag. Voor touringcars bedraagt het tarief €47,50.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,- boek je een gegarandeerde plek.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route printen


Parkeergarantie boeken Route plannen

Parkeerplaats vol? Laat je parkeerkaart zien aan de verkeersregelaar. Geen parkeerkaart? Dan kun je terecht bij Q-Park Zuidplein.

Evenementenparkeertarief Zuidpleingebied
Tijdens drukbezochte evenementen bij Ahoy geldt voor het parkeren op straat in het Zuidpleingebied een hoger parkeertarief dan het normale parkeertarief. De gemeente Rotterdam wil stimuleren dat bezoekers van Ahoy parkeren op de parkeerterreinen van Ahoy en de parkeergarages in de directe omgeving van Ahoy. De openbare parkeerplaatsen in het Zuidpleingebied blijven dan vooral beschikbaar voor bewoners met een parkeervergunning.

Met het OV

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

Met de RET Barcode App koop je via je telefoon eenvoudig een mobiel ticket voor de metro, tram en bus in het RET vervoergebied.

Let wel: koop je ticket op de dag van reizen. Ideaal wanneer je geen OV-chipkaart bij je hebt of als er geen verkoopautomaat in de buurt is. Download de RET Barcode App in de Apple App Store of de Google Play Store.

Let op! Er zijn werkzaamheden aan de metrolijnen A en B 18 t/m 20 oktober 2019. Meer informatie is te vinden op www.ret.nl

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Met de fiets

Lekker op de fiets naar Rotterdam Ahoy! Je stalt je tweewieler bij Ahoy voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Plattegrond

Verkeersinfo

Wegwerkzaamheden zijn aan de orde van de dag. Check dus altijd van tevoren of er op de route naar Ahoy omleidingen zijn ingesteld. Dit kan eenvoudig via www.vananaarbeter.nl en/of www.rotterdamonderweg.nl.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER