wegwijs in ahoy

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende ruimtes en kun je ook plattegronden bekijken. Zo weet je makkelijk waar je moet zijn.

Overzicht

Rotterdam Ahoy bestaat uit meerdere ruimtes. De meest bekende is de Ahoy Arena, waar de grootste artiesten en sporthelden optreden. Rotterdam Ahoy beschikt ook over zes Beurs- & Evenementenhallen. Die ken je misschien van grote events zoals het North Sea Jazz Festival waarbij alle hallen in gebruik zijn.  Alle ruimtes zijn via Ahoy Plaza met elkaar verbonden. Dus je loopt altijd overdekt van de ene naar de andere ruimte.

plattegrond Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy Convention Centre

In 2020 opende het RACC haar deuren, dit gloednieuwe congrescentrum is gebouwd voor de meest uiteenlopende (zakelijke) evenementen. 

2e verdieping RACC

3e verdieping RACC

Ahoy Arena

De Ahoy Arena biedt plaats aan maar liefst 16.500 muziekliefhebbers. Het is natuurlijk niet voor niks een arena, er wordt ook gesport in onze venue. Op het hoogste niveau! Binnen no time wordt de Ahoy Arena van een nachtclub omgetoverd tot een tennisbaan.

Plattegrond met zitplaatsen

Evenement organiseren

RTM Stage

In 2020 openden de deuren van RTM Stage. Een unieke zaal: niet alleen is het een state of the art concertzaal met een capaciteit van 7.819 personen, tevens is de zaal in een mum van tijd om te toveren tot de grootste theaterzaal/auditorium van Nederland met 2.816 stoelen en een XL seated variant met 4.000 stoelen.

Plattegrond met zitplaatsen

Evenement organiseren