Vergadering

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Naast bruisende evenementenlocatie, is Ahoy dankzij ons nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) de ideale locatie voor het organiseren van kleine tot zeer grote vergaderingen en zakelijke meetings. Met deze nieuwe uitbreiding is Rotterdam Ahoy namelijk niet alleen meer een podium voor wereldsterren, topsporters en grote beurzen, maar ook de plek voor het organiseren van vergaderingen. In het RACC bevinden zich 35 vergaderruimtes die los van elkaar of gezamenlijk ingezet kunnen worden door sfeervolle flexibele wanden. Zo kunnen wij voor u de juiste setting creëren, al vanaf 20 personen!

Doe direct een aanvraag

Rotterdam Ahoy Convention Centre

  • State-of-the-art faciliteiten
  • Het grootste auditorium in Nederland
  • Meer dan 50 jaar ervaring in gastvrijheid
  • 10 min van het centrum
bekijk ruimtes

Inspirerende vergaderruimtes in Rotterdam

Onze moderne vergaderruimtes vormen een bron van inspiratie. Daarnaast zijn de vergaderruimtes voorzien van professionele hightech audiovisuele middelen. Ons doel is om uw meeting zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt er daarom vanuit gaan dat catering, security, cleaning en waste management uitstekend zijn geregeld in Ahoy.

 

Vergaderruimte huren in Rotterdam

Het RACC heeft een uitstekende bereikbaarheid en is dus ook ideaal om te boeken als vergaderruimte of voor zakelijke meetings. Ons congrescentrum is gelegen in het Hart van Rotterdam-Zuid en is zeer goed te bereiken met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Het RACC is ideaal gelegen aan de snelweg en bus- en metrostation Zuidplein is te bereiken op slechts 5 minuten loopafstand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vergadering in het RACC? Neem dan contact op met ons team of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Diensten
AV Specialist

Op het gebied van audiovisuele middelen werken wij samen met de beste partners. Of het nu gaat om een simpele beamer of een uitgebreide lichtshow; onze in-huis AV specialist adviseert u graag over de mogelijkheden.

Event management

Elk evenement in Ahoy krijgt een project manager toegewezen. Hij of zij kent ons gebouw door en door en is het aanspreekpunt voor de organisator. De project manager denkt graag mee!

Event hospitality

Gastvrijheid zit in ons bloed. Een vriendelijke glimlach van de verkeersmedewerker tot de heerlijke koffie die geschonken wordt. Wij ontvangen onze bezoekers met open armen.

 

Event catering

De invloed van eten, drinken, geuren en smaken is aantoonbaar groot. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende evenementen kunnen wij je perfect adviseren.

Bekijk banqueting opties
Event duurzaamheid

Ahoy investeert in duurzaamheid en probeert de impact op het milieu zo veel als mogelijk te beperken. Met het grootste zonnedak van Rotterdam heeft Ahoy een grote stap gezet.

Aanvraag

 

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member