Vergadering

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Rotterdam Ahoy is met de uitbreiding van het nieuwe congrescentrum niet alleen een podium voor wereldsterren, topsporters en grote beurzen, maar ook dé plek voor kleine en zeer grote vergaderingen. Onze 35 vergaderruimtes in het Rotterdam Ahoy Convention Centre kunnen los van elkaar of gezamenlijk worden ingezet door sfeervolle flexibele wanden. Zo kunnen we de juiste setting creëren voor 50 tot 4.174 personen.

De moderne ruimtes vormen een bron van inspiratie en daarnaast zijn ze voorzien van high-tech audio en visuele middelen. Verder is het ons doel om uw meeting zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt er vanuit gaan dat catering, security, cleaning en waste management uitstekend zijn geregeld in Ahoy.

Doe direct een aanvraag

Rotterdam Ahoy Convention Centre

 • State-of-the-art faciliteiten
 • Het grootste auditorium in Nederland
 • 50 jaar ervaring in gastvrijheid
 • 10 min van het centrum

Uitstekend bereikbaar

Het RACC is gevestigd in het Hart van Rotterdam-Zuid, ten zuiden van de Nieuwe Maas. De veelzijdige congreslocatie is uitstekend te bereiken met zowel de auto, op de fiets, als met het openbaar vervoer. Het congrescentrum is ideaal gelegen aan de snelweg en vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten het gebouw binnen.

Reistijd Schiphol naar Rotterdam  

 
Centraal
Ahoy
Auto / Bus
30 min (60km)
45 min (80km)
OV
24 min
50 min

 

Internationale treinen naar RTM centraal

 • Antwerpen
   
  26 min
 • Brussel
   
  1 uur 11 min
 • Parijs
   
  2 uur 36 min
 • Londen
   
  3 uur 1 min
bekijk ruimtes
Bekijk diensten
AV Specialist

Op het gebied van audiovisuele middelen werken wij samen met de beste partners. Of het nu gaat om een simpele beamer of een uitgebreide lichtshow; onze in-huis AV specialist adviseert u graag over de mogelijkheden.

Event management

Elk evenement in Ahoy krijgt een project manager toegewezen. Hij of zij kent ons gebouw door en door en is het aanspreekpunt voor de organisator. De project manager denkt graag mee!

Event hospitality

Gastvrijheid zit in ons bloed. Een vriendelijke glimlach van de verkeersmedewerker tot de heerlijke koffie die geschonken wordt. Wij ontvangen onze bezoekers met open armen.

 

Event catering

De invloed van eten, drinken, geuren en smaken is aantoonbaar groot. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende evenementen kunnen wij je perfect adviseren.

Bekijk banqueting opties
Event duurzaamheid

Ahoy investeert in duurzaamheid en probeert de impact op het milieu zo veel als mogelijk te beperken. Met het grootste zonnedak van Rotterdam heeft Ahoy een grote stap gezet.

Aanvraag

 

Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member