Event & Diner

De smaak van Rotterdam

Geniet van een warm welkom en overheerlijke gerechten te midden van een moderne en exclusieve omgeving, het Rotterdam Ahoy Convention Centre. Van intieme banqueting partijen en boardroom meetings tot grote congressen van 5.000 personen, de catering mogelijkheden in onze flexibele zalen en ruime foyers zijn eindeloos. Naast all-inclusive pakketten bieden wij ook op maat gemaakte arrangementen, voor al uw persoonlijke wensen. Door dit scala aan mogelijkheden heeft u keer op keer het gevoel dat u zich op een andere locatie bevindt.

Rotterdam Ahoy

  • Hoge kwaliteit catering
  • Uiterst geschikte banqueting ruimtes
  • Meer dan 50 jaar ervaring in gastvrijheid
  • 10 min van het centrum

Catering van Rotterdam Ahoy

Wij bieden een volledig assortiment aan internationale gerechten, zorgvuldig bereid en geserveerd. Want goed eten en drinken is van belang voor een optimale beleving tijdens een evenement of congres. Door op een persoonlijke en Rotterdamse manier met u mee te denken, vinden we de meest kwalitatieve maatoplossing. Wij laten uw partij boven verwachting uitstijgen met behulp van culinaire creaties. Dat kan gaan van een smaakvolle bitterbal tot een luxe 5-gangendiner en alles daar tussenin.

"Al jarenlang verzorgen wij het eten en drinken tijdens grootschalige en kleine evenementen en vele organisatoren weten ons hierin te vinden. Onze cateringafdeling vertegenwoordigt onze aanpak en visie op het gebied van eten en drinken tijdens evenementen. Het biedt een verrijking van de totaalbeleving in het RACC."-Ralf Knikkenberg, Manager Catering Services

Bekijk restaurants Aanvraag

Bekijk ruimtes
bekijk diensten
AV Specialist

Op het gebied van audiovisuele middelen werken wij samen met de beste partners. Of het nu gaat om een simpele beamer of een uitgebreide lichtshow; onze in-huis AV specialist adviseert u graag over de mogelijkheden.

Event management

Elk evenement in Ahoy krijgt een project manager toegewezen. Hij of zij kent ons gebouw door en door en is het aanspreekpunt voor de organisator. De project manager denkt graag mee!

Event hospitality

Gastvrijheid zit in ons bloed. Een vriendelijke glimlach van de verkeersmedewerker tot de heerlijke koffie die geschonken wordt. Wij ontvangen onze bezoekers met open armen.

 

Event catering

De invloed van eten, drinken, geuren en smaken is aantoonbaar groot. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende evenementen kunnen wij je perfect adviseren.

Bekijk banqueting opties
Event duurzaamheid

Ahoy investeert in duurzaamheid en probeert de impact op het milieu zo veel als mogelijk te beperken. Met het grootste zonnedak van Rotterdam heeft Ahoy een grote stap gezet.

Cases
Aanvraag
Partners
Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member