Banquet

De smaak van Rotterdam

Geniet van een warm welkom en overheerlijke gerechten te midden van een moderne en exclusieve omgeving, het RACC. Van intieme banqueting partijen en boardroom meetings tot grote congressen van 5.000 man, de catering mogelijkheden in het RACC zijn eindeloos in onze flexibele zalen en ruime foyers. Naast all-inclusive pakketten bieden wij voor al uw persoonlijke wensen op maat gemaakte arrangementen. Door dit scala aan mogelijkheden geven wij u keer op keer het gevoel dat u zich op een andere locatie bevindt.

Rotterdam Ahoy

  • Hoge kwaliteit catering
  • Uiterst geschikte banqueting ruimtes
  • 50 jaar ervaring in gastvrijheid
  • 10 min van het centrum

Catering van Rotterdam Ahoy

Wij bieden een volledig assortiment aan internationale gerechten, zorgvuldig bereid en geserveerd. Want een evenement of congres biedt alleen de optimale belevenis wanneer het eten en drinken goed is. Door op een persoonlijke en Rotterdamse manier mee te denken met u wordt de meest kwalitatieve maatoplossing gevonden. Wij willen uw partij boven verwachting uit laten stijgen met culinaire creaties. Dat kan gaan van een smaakvolle bitterbal tot een luxe 5-gangendiner en alles daar tussenin.

"Al jarenlang verzorgen wij het eten en drinken tijdens grootschalige en kleine evenementen en vele organisatoren weten ons hierin te vinden. Onze cateringafdeling vertegenwoordigt onze aanpak en visie op het gebied van eten en drinken tijdens evenementen. Het biedt een verrijking van de totaalbeleving in het RACC."-Ralf Knikkenberg, Manager Catering Services

Bekijk restaurants Aanvraag

Bekijk ruimtes

bekijk diensten

AV Specialist

Op het gebied van audiovisuele middelen werken wij samen met de beste partners. Of het nu gaat om een simpele beamer of een uitgebreide lichtshow; onze in-huis AV specialist adviseert u graag over de mogelijkheden.

Event management

Elk evenement in Ahoy krijgt een project manager toegewezen. Hij of zij kent ons gebouw door en door en is het aanspreekpunt voor de organisator. De project manager denkt graag mee!

Event hospitality

Gastvrijheid zit in ons bloed. Een vriendelijke glimlach van de verkeersmedewerker tot de heerlijke koffie die geschonken wordt. Wij ontvangen onze bezoekers met open armen.

 

Event catering

De invloed van eten, drinken, geuren en smaken is aantoonbaar groot. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende evenementen kunnen wij je perfect adviseren.

Bekijk banqueting opties

Event duurzaamheid

Ahoy investeert in duurzaamheid en probeert de impact op het milieu zo veel als mogelijk te beperken. Met het grootste zonnedak van Rotterdam heeft Ahoy een grote stap gezet.

Ahoy ICT

Voor advies op maat en deskundige ondersteuning rond ICT-toepassingen tijdens alle denkbare beurzen, congressen en evenementen kunt u met een gerust hart bij Ahoy ICT onderbrengen.

ICT webshop

Cases

Aanvraag

Partners

Genootschap voor Eventmanagers
IDEA
AEG Facilities
AIPC Member
European Arenas Associaton
CLC Vecta
ICCA Member
MPI Member
NBTC Marketing
Rotterdam Partners
UFI Member