15 januari 2024

Partnership tussen Rotterdam Ahoy en de Vriendenloterij van start

Rotterdam Ahoy en de VriendenLoterij slaan de handen ineen in een partnership. Dankzij deze samenwerking brengen Ahoy en de VriendenLoterij culturele en sportieve evenementen dichter naar de 1,2 miljoen deelnemers die meespelen in de loterij.

Zowel Ahoy als de VriendenLoterij zetten zich op hun eigen manier dagelijks in voor kunst en cultuur in Nederland. Waar Ahoy het publiek een groot en gevarieerd aanbod aan evenementen biedt, geeft de VriendenLoterij haar deelnemers graag voordelen om hen te laten kennismaken met de rijke kunst en cultuur van Nederland en steunen deelnemers van de VriendenLoterij met hun deelname organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn.

De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. "Wij zijn vanuit onze samenwerking met de Richard Krajicek Foundation al jaren partner van het ABN AMRO Open in Ahoy”, zegt Geert Friebel, Hoofd Marketing & Partnerships bij de VriendenLoterij." Dat contact is afgelopen jaren steeds intenser geworden en daaruit bleek dat we elkaar mooi konden aanvullen.”

We hebben afgelopen jaren allemaal gemerkt dat evenementen een groot maatschappelijk belang hebben en dat de live-ervaring onmisbaar is voor iedereen. We willen graag volle zalen in Ahoy en dat de evenementen voor iedereen toegankelijk zijn. Dankzij het partnership tussen de Vriendenloterij en Ahoy creëren we een platform dat live evenementen toegankelijker maakt en tickets goed betaalbaar. De VriendenLoterij richt zich onder andere op sport, kunst en cultuur. Dat is precies wat wij bieden.

Nathalie du Bruin, Manager Partnerships bij Rotterdam Ahoy

De samenwerking

De VriendenLoterij hangt de samenwerking met Ahoy op aan de VIP-KAART van de loterij. De kaart geeft gratis toegang tot meer dan 150 musea en daarnaast tot 50% korting op talloze dagjes en avondjes uit, van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera. Alle deelnemers aan de VriendenLoterij krijgen een persoonlijke VIP-KAART.

Ander nieuws