28 september 2023

Nieuw ibis Styles hotel geopend naast Rotterdam Ahoy

Op 24 september jl. was het, na slechts 16 maanden bouwen, zover: de opening van ibis Styles Rotterdam Ahoy. Het 250 kamer tellende hotel biedt een eigentijdse en comfortabele accommodatie voor zowel (zakelijke) bezoekers als toeristen, dankzij de moderne voorzieningen, stijlvolle kamers en een strategische ligging.  Met de grote vraag naar hotelovernachtingen tijdens (internationale) congressen, beurzen, shows en concerten is dit nieuwe hotel een welkome aanvulling op de accommodatieopties in de buurt van Rotterdam Ahoy.

Ibis Styles is een hotelmerk dat bekend staat om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. Europees vastgoedontwikkelaar Foruminvest heeft het hotel gebouwd met oog op de toekomst door hoge isolatiewaarden, een dak vol zonnepanelen en verwarming middels restwarmte van de Rotterdamse industrie. Daarnaast bevindt zich in het hotel ook het Italiaanse restaurant 'Giacobba'. 

Hart van Zuid

De bouw van het hotel is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid, het gebied rondom Ahoy en metrostation Zuidplein. Hart van Zuid is een unieke samenwerking in Nederland waar gemeente, ondernemers, scholen en bewoners samen met Ballast Nedam en Heijmans het beste uit het gebied naar boven halen. Met Hart van Zuid wordt een kwalitatieve impuls aan het Zuidpleingebied gegeven. Er wordt een prettige, gezonde en duurzame leefomgeving gecreëerd met ruimte voor leisure, werk, wonen, winkelen en ontmoeten. Met als doel een nieuw bruisend stadscentrum voor Rotterdam-Zuid.

 

Bekijk het hotel: 

Ander nieuws