Mirjam van de Kamp nieuwe Director of Conventions Rotterdam Ahoy

02 februari 2022

Met ingang van dit jaar is Mirjam van de Kamp Director of Conventions van het Rotterdam Ahoy Convention Centre. Van de Kamp was afgelopen zeven jaar actief voor het Convention Bureau van Rotterdam Partners. Met haar jarenlange ervaring binnen de congreswereld is zij een enorme aanwinst voor Rotterdam Ahoy. In haar nieuwe rol is Van de Kamp onder meer verantwoordelijk voor het (internationaal) op de kaart zetten van het RACC. 

Mirjam van de Kamp volgt Desiree Baltussen op, die onlangs een overstap maakte naar ICCA. Als Director of Conventions geeft Van de Kamp leiding aan een team enthousiaste salesmanagers. Ze zal zich focussen op het creëren van meer bekendheid en interesse in het splinternieuwe congrescentrum voor vergaderingen, congressen, corporate events en beurzen op nationaal en internationaal niveau. Tevens is ze samen met het team verantwoordelijk voor een goede vertaling van de wensen van de opdrachtgevers en het waarborgen van een uitstekende uitvoering. Van de Kamp:

"Ondanks de uitdagingen, is het RACC vorig jaar toch opengegaan, maar heeft het nog niet de aandacht gekregen die het verdient, een soort valse start. Het nieuwe jaar starten, uit de lockdown komen, een nieuw team en een prachtig product, maken dat ik met veel energie naar de toekomst kijk. Samen met het team kijk ik uit naar mooie events die in het RACC mogen gaan plaatsvinden en kunnen we niet wachten om de opdrachtgevers met open armen te mogen ontvangen.”

Rotterdam Ahoy maakte onlangs een forse uitbreiding door. Naast de Ahoy Arena en de zes Beurs- & Evenementenhallen, opende eind 2020 het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en de muziekzaal/auditorium RTM Stage. Het state-of-the-art congrescentrum biedt de (zakelijke) markt in binnen- en buitenland niet alleen het grootste auditorium van Nederland, maar eveneens 35 break-out rooms. Het auditorium is tevens in gebruik als muziekzaal voor 7800 personen. 

Ander nieuws