21 juni 2023

Het RACC ontvangt prestigieuze certificering van YOIN excellent meeting place

Vorige week heeft het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) de prestigieuze certificering van YOIN excellent meeting place ontvangen. Met het YOIN kwaliteitslabel, uitgereikt door Mariëlle Willems en Marie-Louise Buckens, is het RACC nu officieel gecertificeerd als excellente vergaderlocatie.

We zijn trots dat we hiermee hét betrouwbare kwaliteitsmerk voor congres- en evenementenlocaties mogen uitdragen. Rotterdam Ahoy is namelijk niet alleen een locatie voor grote (sport)evenementen, shows en concerten, ook in ons congrescentrum verzekeren we onze gasten van de ultieme ervaring. De architectuur van het RACC, de flexibiliteit van de ruimtes en ons ervaren personeel creëren samen de perfectie setting voor elk type congres. Uiteraard vieren we deze prestatie en is het een positieve impuls om de kwaliteit hoog te houden en onze diensten voortdurend te verbeteren.

Mirjam van de Kamp, Director of Conventions bij Rotterdam Ahoy

Over Yoin

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties. YOIN excellent meeting places adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties onafhankelijk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service.  De criteria waarop de audit gebaseerd is, sluit aan bij o.a. het bouwbesluit, regel- en wetgeving en inkoopcriteria van overheden en corporates. Een YOIN kwaliteitslabel laat zien dat een locatie voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving, bereikbaar en toegankelijk is voor alle doelgroepen en zich mag profileren als echte hospitality-specialist.

Ander nieuws