Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Rotterdam ConferencesInternationaal congres? Regelen we.

Rotterdam is the future…Now! Volgens Lonely Planet heeft Rotterdam - met haar bijzondere architectuur, aandacht voor kunst en cultuur -  de allure van een wereldstad en prijkt onze thuishaven bovenaan hun lijst van Europese steden met een uitstekende bereikbaarheid voor elke bezoeker. Zakelijk en privé. Dat onze stad een stevige speler in de internationale congresmarkt is, zal niemand verbazen. Bekijk www.rotterdamconferences.nl voor de mogelijkheden van Rotterdam!

Rotterdam Ahoy Convention Centre 2020

Rotterdam Ahoy breidt uit. In 2020 gaan de deuren van het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) open. Dit internationale congrescentrum telt 35 zalen en een theater/auditorium met 2.750 zitplaatsen. Wanneer de stoelen worden verwijderd, biedt de zaal 7.000 staanplaatsen. Het congrescentrum is geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Door de flexibiliteit van het auditorium is het mogelijk om overdag een congres in de zaal te faciliteren en vervolgens ’s dezelfde avond een grote theaterproductie of een concert op de planken te hebben.

 

 

 

VERSTUUR AANVRAAG BEKIJK BROCHURE

Congres organiseren in Rotterdam Ahoy

In het huidige Congres- & Vergadercentrum van Rotterdam Ahoy vind je meerdere ruimtes die je kunt huren voor de organisatie van een (internationaal) congres. Onze Conference Room, inclusief aantrekkelijke Foyer, is uitermate geschikt voor een plenair congres (500 bezoekers) waarbij je tevens gebruik kunt maken van nabijgelegen break-out rooms. Voor grote congressen (2.000 - 6.000 bezoekers) huur je de Ahoy Arena die in de Club Ahoy-opstelling wordt omgebouwd tot een congreszaal op maat. XL congressen (6.000 - 12.000 bezoekers) vinden ook plaats in de Ahoy Arena.

 

VERSTUUR AANVRAAG

Congres organiseren in RDM Rotterdam

Naast de opties om een congres te organiseren in Rotterdam Ahoy, is er nu ook de mogelijkheid om via Ahoy congresruimte te huren in RDM Rotterdam. Gelegen in het havengebied biedt deze locatie, die in januari 2016 aan het portfolio van Rotterdam Ahoy is toegevoegd, je een unieke, rauwe en historische setting voor de organisatie van een event, vergadering of congres in Rotterdam. Vraag nu meer informatie bij ons op over het RDM Congrescentrum en de RDM Onderzeebootloods. 

 

VERSTUUR AANVRAAGBekijk brochure

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER