Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

MTV EMA 2016

6 november 2016

Een van de grootste muziekevenementen ter wereld komt naar Ahoy!

Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

De MTV EMA gaan in 2016 plaatsvinden in Ahoy! De dynamische en internationale havenstad Rotterdam wordt de gaststad voor een van de grootste muziekevenementen wereldwijd: MTV EMA 2016. Het is de tweede keer dat de internationale awardshow in Rotterdam plaatsvindt en voor de derde keer in Nederland.

Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden en MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, geeft muziekfans ook deze keer de kans om hierbij aanwezig te zijn via openbare ticketverkoop. De kaartverkoop voor zitplaatsen is gestart via een lotingssysteem, ontwikkeld in samenwerking met Ticketmaster. Ticketmaster is het enige officiële verkooppunt voor MTV EMA 2016-tickets

MTV geeft felbegeerde kaarten voor de awardshow weg tijdens MTV EMA-fanaudities
MTV geeft in het weekend van 28 oktober 3 dagen lang felbegeerde kaarten weg voor de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy. Tijdens een 60 seconden durende auditie krijgen fans de kans om te laten zien hoe zij zouden reageren wanneer ze oog in oog komen te staan met hun muziekidolen. De audities vinden plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober in Rotterdam Ahoy. Iedereen boven 16 jaar kan meedoen, vooraf inschrijven is niet nodig. Lees hier het volledige bericht met alle informatie.

Locatie:
Rotterdam Ahoy, Ahoy Arena
Tijden:

21.00 uur

Parkeergarantie:

Bestel hier uw parkeerkaart.

Prijzen:

Kaarten met een onbeperkt zicht op het podium: €95 per kaart
Kaarten met een beperkt zicht op het podium €60 per kaart

Organisatie:
MTV
Website:
www.mtvema.com
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member