28 mei 2024

Chris Tomlin - Holy Forever World Tour

Je komt zijn naam regelmatig tegen als je aanbiddingsmuziek van de afgelopen 25 jaar op een rij zet. Maar het is zijn manier van aanbidding leiden die hem al die jaren zo bekend en geliefd heeft gemaakt bij zo’n groot publiek. Chris Tomlin, de sympathieke Amerikaan met een lange lijst bekende liederen achter zijn naam, komt in 2024 naar Nederland voor zijn allereerste avondvullende aanbiddingsconcert. Groot Nieuws Radio presenteert Chris Tomlin, met zijn 'Holy Forever’ world tour met volledige band, op 28 mei in de Ahoy Arena in Rotterdam.

Nederland heeft al veel aanbiddingsleiders uit de hele wereld verwelkomd, maar Chris Tomlin stond slechts 1 jaar eerder op de Hollandse podia; in 2007, op de EO Jongerendag en het Flevo Festival. Sindsdien is de Amerikaan, begonnen bij de Passion studentenbeweging, nog verder uitgegroeid tot een van de bekendste en geliefde aanbiddingsleiders ter wereld. Met zijn ontspannen aanpak en uitnodigende stijl neemt hij je als vanzelf mee in het lied en de aanbidding. En dat heeft haar vruchten afgeworpen. Sla een liedbundel open, stap een kerk binnen, luister naar de Top 1008 van Groot Nieuws Radio of zing mee bij een aanbiddingsavond en je weet: er komt waarschijnlijk een lied langs waar Chris Tomlin een bijdrage aan heeft geleverd.

Aanbiddingsleider

De aanbiddingsleider heeft niet alleen veel liedjes zelf geschreven, maar heeft ook tientallen moderne standaarden bekend helpen maken. 'God of this City’, How Great Is Our God’, 'Forever’, 'Good Good Father’, 'Our God’, 'Indescribable’, 'Is He Worthy?’ en recent nog 'Holy Forever’; de lijst lijkt eindeloos. Met 'Amazing Grace (My Chains Are Gone)’ voegde Chris zelfs een niet eerder gebruikt couplet toe aan de eeuwenoude hymn. Of de liedjes nu gloednieuw of ouder zijn; een avond waarop Chris Tomlin met zijn band aanbidding leiden is een avond die je niet wilt missen! Sinds 2007 werd de vraag regelmatig gesteld; wanneer komt Chris Tomlin naar Nederland? Het wachten is eindelijk voorbij. Op 28 mei staan Chris Tomlin en zijn volledige band in de Ahoy Arena in Rotterdam. Het is onderdeel van de 'Holy Forever’ tour die Tomlin maakt. 

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Chris Tomlin - Holy Forever World Tour? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief