Beste Zangers Live

16 & 17 oktober 2020

Al meer dan 12 jaar is het TV-programma de Beste Zangers een groot succes. Elk seizoen weten de artiesten elkaar en de kijkers te verrassen met nieuwe versies van bekende liedjes. Het levert niet alleen kijkcijfer records op; het zorgt ook voor hoogtepunten in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Wie kan zich niet Glennis Grace herinneren met haar fantastische versie van 'Afscheid’? Of Davina Michelle met 'Het Duurt Te Lang’? Het zorgde voor beide zangeressen voor grote hits en hun definitieve doorbraak. Het afgelopen seizoen was ook één grote verrassing met o.a. Floor Jansen, Emma Heesters en Rolf Sanchez.

Komend jaar zal je al deze hoogtepunten opnieuw kunnen beleven tijdens Beste Zangers Live, in Rotterdam Ahoy. Op 16 & 17 oktober zullen o.a. Floor Jansen, Trijntje Oosterhuis, Emma Heesters en Rolf Sanchez zorgen voor een avond kippenvel! Alle gasten zingen hun hoogtepunt uit Beste Zangers, wat zorgt voor een avond herbeleven en verrassingen.

Beste Zangers Live is verplaatst

Beste Zangers Live wordt verplaatst naar 10 en 11 september 2021 (tijd en locatie blijven hetzelfde). De tickets van vrijdag 16 oktober 2020 worden automatisch omgezet naar tickets voor vrijdag 10 september 2021. De tickets van zaterdag 17 oktober 2020 worden automatisch omgezet naar ticket voor zaterdag 11 september 2021. Klik hier om naar het nieuwe evenement te gaan.

Voor vragen kunt u terecht op www.bestezangerslive.nl/veelgestelde-vragen of mailen naar info@bestezangerslive.nl.

 

 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief