Beste Zangers Live

22 & 23 mei 2020

Het populaire televisieprogramma Beste Zangers beleefde dit jaar haar twaalfde seizoen en wist wederom week na week een miljoenenpubliek aan zich te binden. Op 22 & 23 mei 2020 zal voor het eerst een live editie van het programma plaatsvinden tijdens 'Beste Zangers Live' in Rotterdam Ahoy!

Al sinds het eerste seizoen in 2009 staat het programma garant voor spectaculaire vertolkingen van grote en bekende hits. Voor vele artiesten, waaronder Glennis Grace en Davina Michelle betekende hun deelname zelfs een absolute doorbraak van hun carrière. Op 22 & 23 mei volgend jaar komen vele artiesten die hebben deelgenomen aan het programma samen in Ahoy om de hoogtepunten van de afgelopen twaalf seizoenen te herbeleven. Onder anderen Glennis Grace, Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra en Rolf Sanchez zullen onder begeleiding van de Beste Zangers Liveband hier de mooiste, ontroerendste en meest spraakmakende momenten uit het programma live ten gehore brengen. Inmiddels zijn ook Frans Duijts, Ruben Annink, Alain Clark & Davina Michelle toegevoegd aan de line-up!

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER