25 mei 2024

Rend Collective - Campfire Tour Europe

Tien jaar geleden besloot Rend Collective om een speciaal album op te nemen. Er werden bestaande en nieuwe liedjes opgenomen op een strand rondom een kampvuur. Het resultaat was 'Campfire’; aanbiddingsmuziekdie terug gaat naar de basis en daardoor intiem en direct bij je binnen komt. Nu, tien jaar later, viert de Noord-Ierse worship band het jubileum van dit album op een heel toepasselijke manier: met hun vrienden, bij een kampvuur. Rend Collective brengt deze 'Campfire Tour’ ook naar Nederland en België! Op 25 mei 2024 spelen ze in RTM Stage in Rotterdam.

Vernieuwing in aanbiddingsmuziek

Als iemand je vraagt om een groep op te noemen die vernieuwing in aanbiddingsmuziek brengt, dan kun je gerust Rend Collective noemen. De groep begon klein in Noord-Ierland maar groeide dankzij een aanstekelijk enthousiasme en minstens zo aanstekelijke muziek uit tot een band die stadions in beweging krijgt. Nederland was al vroeg fan; de groep speelde diverse keren op Hollandse podia waaronder het Flevo Festival en de EO Jongerendag. Hun Campfire tour laat je de band echter beleven zoals in dat begin. Rend Collective is intussen uitgegroeid tot een van de muzikaal meest verfrissende, afwisselende en ronduit beste bands in het worship genre. Hun liedjes worden wereldwijd gezongen, zoals 'Build Your Kingdom Here’ en 'My Lighthouse’ (in Nederland 'Bouw Uw Koninkrijk’ en 'God van Licht’).

Tijdens de 'Campfire’ avond bouwt de groep daadwerkelijk een kampvuur op het podium en staat het samenzijn in het teken van onbevangen aanbidding. Terug naar de basis met bekende en nieuwe liedjes. En Rend Collective zou Rend Collective niet zijn als ze daarvoor niet een bonte mix van instrumenten voor mee zou nemen. Zorg dat je er bij bent, want dit wordt een avond die nog heel lang voor een glimlach op je gezicht gaat zorgen!

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Rend Collective - Campfire Tour Europe? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief