Jeugdvakantieland gaat weer van start

13 Augustus 2021

Jeugdvakantieland gaat maandag weer van start. Ondanks de huidige maatregelen is dit jaar weer alles op alles gezet om het evenement plaats te laten vinden. Hier kunnen kinderen twee weken lang spelen, knutselen en sporten. Jeugdvakantieland is van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 27 augustus in Rotterdam Ahoy. Ook in de weekenden is het evenement geopend.

 

Activiteiten

Dit speelfestijn heeft een maatschappelijk karakter en maakt het mogelijk dat kinderen, die door welke reden dan ook niet kunnen genieten van een welverdiende vakantie, toch kunnen spelen in de zomervakantie. Tijdens deze 63e editie zijn er dan ook weer verschillende activiteiten  voor de kleine en grotere kinderen. Denk aan snorkelen, BMX lessen, paintballen, handboogschieten, drummen, knutselen en sporten. Verder staan er verschillende kermisattracties, is er een waterpark, een verkeersplein en nog veel meer. Ook Sjaak de Piraat met Paolo de Zebratemmer en Jumper de mascotte zijn weer van de partij.

 

Toegang

Jeugdvakantieland is geen 'Testen voor Toegang’ event. Dit betekent dat ouders tijdens het event 1,5 meter afstand moeten houden. Kinderen mogen natuurlijk gewoon met elkaar spelen en hoeven deze afstand niet aan te houden. Alle middelen zijn in huis om op een veilige en verantwoorde manier Jeugdvakantieland te faciliteren. Bezoekers dienen zich te houden aan de op dat moment geldende regels vanuit het RIVM.  

 

Kaartverkoop

Reguliere kaarten kosten € 8,-. Ben je in bezit van een Rotterdampas? Dan is de prijs voor een toegangskaart € 2,-. Heb je een Jeugdvakantiepaspoort? Dan bedraagt de toegangsprijs € 6,-. Het is natuurlijk fijn als je niet in de rij hoeft te staan. Koop daarom je tickets online, zodat je meteen door kan lopen naar de entree. Kaarten zijn te koop via www.jeugdvakantieland.nl. De kassa is gedurende het evenement ook geopend.

 

Klik hier om de eventpagina te bekijken.

Ander nieuws