Jeugdvakantieland

16 t/m 27 augustus 2021

Van 16 tot en met 27 augustus staat Rotterdam Ahoy weer vol met allerlei spectaculaire attracties. Tekenen, schilderen, knutselen en schminken natuurlijk maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, wagentjes om in te rijden en het grootste springkussen van Europa. 2 weken plezier, leren, vermaak en lol maken!

Reguliere kaarten kosten € 8,-. Ben je in bezit van een Rotterdampas? Dan is de prijs voor een toegangskaart € 2,-. Heb je een Jeugdvakantiepaspoort? Dan bedraagt de toegangsprijs € 6,-. Koop je tickets online zodat je niet in de rij bij de kassa hoeft te staan. Je kunt met de tickets meteen doorlopen naar de entree.

 

Veiligheid

Als internationale evenementenaccommodatie volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en zijn we continu in gesprek met de verantwoordelijke instanties. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond. Op www.jeugdvakantieland.nl vindt u meer informatie over de veiligheidsmaatregelen bij dit evenement. Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen binnen Ahoy vind je hier: www.ahoy.nl/veiligheid

Rotterdam Ahoy heeft alle middelen in huis om op een veilige en verantwoorde manier Jeugdvakantieland te faciliteren. Hiertoe zijn de volgende maatregelen genomen:

  • Te allen tijde dient u zich aan de op dat moment geldende regels vanuit het RIVM te houden. Bekijk hiervoor www.rijksoverheid.nl.
  • Er vindt bij dit event geen 'Testen voor Toegang’ plaats. Dit betekent dat tussen volwassenen tijdens het event altijd 1,5 meter afstand gewaarborgd dient te worden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief