26 Februari 2024

Fred van Leer nodigt een écht paar uit: Bettina Holwerda & Jim Bakkum

Voor het eerst een echtpaar op de bühne bij Fred & Friends in Rotterdam Ahoy.

Fred van Leer is verheugd om twee nieuwe gastartiesten aan te mogen kondigen. Een duo, dat ook in het dagelijks leven als twee-eenheid succesvol is. Ze staan zelden samen tegelijk op het podium en nu dus wel bij Fred & Friends op 11 & 12 oktober 2024 in Rotterdam Ahoy.

Line-up Fred & Friends

Naast de reeds bekende namen zoals Danny de Munk, Belle Perez en Emma Kok, zullen dit jaar Bettina Holwerda en Jim Bakkum deel uitmaken van twee spectaculaire avonden in Ahoy Rotterdam. Jim Bakkum - zanger en acteur - en zijn vrouw Bettina Holwerda - zangeres en actrice - leveren tijdens Fred & Friends 2024 unieke bijdragen.

Fred van Leer, de energieke gastheer van het evenement, verheugt zich op de komst van Jim en Bettina. "Ik ken Jim al vanaf zijn 16e, toen ik voor het eerst met hem werkte. Afgelopen jaar ben ik naar de voorstelling van Bettina geweest. En dáár viel het kwartje. Ik dacht: deze twee artiesten moet ik écht hebben. Zoveel talent, humor en veelzijdigheid heeft dit paar, echt waar. Ik verheug mij om met hen toffe nummers neer te zetten. We appen nu al over en weer. Heerlijk.Fred van Leer.

Welke artiesten er verder nog hun opwachting maken bij dit spektakel wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

Over Fred & Friends

"Fred & Friends" is een jaarlijks evenement, gepresenteerd door Fred van Leer, dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde mix van muziek, dans, diversiteit, plezier en inclusiviteit. De shows trekken jaarlijks duizenden enthousiaste bezoekers en biedt een onvergetelijke avond uit voor mensen van alle leeftijden. Voor meer informatie en kaartverkoop, zie: www.ahoy.nl/agenda/concert/fred-friends-24​ 

Ander nieuws