09 Februari 2024

Emma Kok ook dit jaar aanwezig bij Fred & Friends

Fred & Friends, het jaarlijkse spektakel gepresenteerd door niemand minder dan de Fred van Leer, kondigt vandaag met trots aan dat zangeres Emma Kok dit jaar als gastartiest optreden op 11 & 12 oktober. Emma Kok was vorig jaar ook aanwezig op dit evenement. Eerder werden Danny de Munk en Belle Perez al bekend gemaakt.

Het was ongelooflijk bijzonder om met Emma te werken. Dus twijfelde geen moment om haar voor dit jaar weer te vragen. Het was nog even spannend of zij kon. Want deze 'wereldster' reist de hele wereld over. Het is gelukt! En deze week hebben we dat samen gevierd door samen te zingen. Nou ja, ik playback natuurlijk. 

Fred van Leer

 

André Rieu

Emma Kok treedt inmiddels , met onder andere André Rieu , op over de hele wereld. Zij maakt vorig jaar haar debuut bij Fred & Friends en keert dit jaar terug voor een nog spectaculairder optreden. Met haar unieke stemgeluid belooft Emma Kok het publiek opnieuw te betoveren.

 

Over "Fred & Friends"

"Fred & Friends" staat bekend om zijn ongeëvenaarde mix van muziek, dans, diversiteit en plezier. Het evenement trekt jaarlijks duizenden enthousiaste bezoekers en biedt een onvergetelijk e avond uit voor mensen van alle leeftijden. Met de toevoeging van Emma Kok aan de line - up, belooft Fred & Friends dit jaar weer een buitengewone ervaring te worden.

 

Tickets & info

Ander nieuws