08 Juni 2023

André Hazes brengt nieuwe single 'Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben’ uit

Aanstaande donderdag brengt André Hazes de tweede single van zijn nieuwe album uit, getiteld Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben. De nieuwe single komt op donderdag 8 juni uit om 17:30 uur via 8ball Music. Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben is de 2e single van het aankomende album Op Mijn Lijf Geschreven dat op 8 september zal verschijnen. Het album is hier te pre-orderen op CD en Vinyl. De single is geschreven door André Hazes, Billy Dans, Hansen Thomas en Olivier Rosa. De productie is gedaan door John Dirne.

De nieuwe single 'Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben’ is vanaf donderdag 17:30 uur hier te beluisteren. De energieke popsingle heeft een krachtige melodie en een sterk thema. Het nummer gaat over het universele gegeven dat iedereen zijn eigen bagage heeft.

Aankomend jaar word ik 30, inmiddels kom ik op een leeftijd dat ik al veel heb meegemaakt. Iedereen die met mij verder wil, zal moeten accepteren dat ik al een heel leven achter de rug heb. Dus, als je wil dat ik je man ben, krijg je me met alles erop en eraan. Dit geldt voor al mijn relaties: natuurlijk in de liefde maar ook in mijn relatie met fans, pers, publiek en familie. Dit is iets wat ik in de afgelopen twee jaar heb ontdekt en waar ik zelf ook vrede mee heb moeten sluiten. Ik kan het verleden niet ongedaan maken en ik ben niet overal trots op, maar het heeft me wel gemaakt tot wie ik nu ben. Ik voel me nu krachtiger dan ooit en ben enorm trots op deze nieuwe sound. André

Op 25 november staat André Hazes met zijn eigen show in Rotterdam Ahoy, waar hij naast zijn nieuwe muziek ook oude hits zal spelen, en natuurlijk nummers van André Hazes senior. André Hazes stond in 2017 voor de eerste keer in Ahoy, het concert in november wordt zijn negende keer. Hij is de jongste soloartiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdamse venue wist te trekken. Twee rangen zijn inmiddels uitverkocht, overige kaarten zijn nog te koop via www.andrehazes.com.

 

Ander nieuws