Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

André Hazes Live in Ahoy

13 en 14 oktober 2017

Leef mee met André Hazes. Zijn grootste avontuur tot nu toe - Live in Ahoy!

SOLD OUT
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Nederlands nieuwste volksheld André Hazes geeft op 13 en 14 oktober 2017 een groots opgezet concert in Ahoy. Het publiek kan zich onder meer verheugen op alle hits van het album 'Leef' en op de live première van de nummers van zijn nieuwe album dat heel binnenkort uitkomt. Haal net als André Hazes alles uit het leven en kom feesten in Ahoy!

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Restaurants open: 16.30 uur
Deuren open: 18.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: ca. 22.30 uur

Prijzen:

Vanaf €31,40 (incl.  €6,40 servicekosten)

SOLD OUT
Organisatie:
Livelane
Website:
www.andreinahoy.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Vrijdag 13 oktober17.00 - 20.00 uur

Zaterdag 14 oktober

Reserveren is helaas niet meer mogelijk

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 13 oktober16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 14 oktober

16.30 - 20.00 uur

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Vrijdag 13 oktober16.30 - 01.00 uur

Zaterdag 14 oktober

16.30 - 01.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Vrijdag 13 oktober18.30 - 23.00 uur

Zaterdag 14 oktober

18.30 - 23.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER