Home Alone in Concert

27 december 2021

Home Alone in Concert wordt het ultieme kerstuitje voor iedereen! De onverwoestbare kerstklassieker Home Alone zal op 27 december terugkeren als wervelende cinema-ervaring, voorzien van een door 140 topmusici verzorgde live uitvoering.

Tijdens Home Alone in Concert wordt de film in de nieuwe theaterzaal van Rotterdam Ahoy (RTM Stage) vertoond op groot bioscoopscherm, waarbij het Noordpool Orkest en het Nederlands Concertkoor de iconische filmmuziek van componist John Williams live uit zullen voeren. De meeslepende score van de film, gecomponeerd door John Williams, is misschien wel net zo iconisch als de film zelf. De legendarische componist is bekend van zijn werk voor talloze klassiekers, van Star Wars, E.T. en Jaws tot Superman, Indiana Jones, Jurassic Park, Schindler’s List, Harry Potter en nog veel meer. Je hoeft maar een paar noten te horen en je zit volledig in de film. Dat geldt zeker voor Home Alone, dat niet voor niets in twee categorieën voor een Oscar werd genomineerd: beste score en beste originele compositie.

De muziek wordt live uitgevoerd door het Noordpool Orkest en het Nederlands Concertkoor. De meer dan 140 topmusici en koorleden zullen zorgen voor een uniek samenspel tussen de hilarische filmscènes en één van de succesvolste soundtracks uit de filmgeschiedenis. Bestel nu je kaarten voor dit magische spektakel, en beleef één van de grappigste en meest onvergetelijke kerstfilms ooit in een unieke setting.

 

Home Alone: © 1990 Twentieth Century Fox

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief