Bereikbaarheid

Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport.

Met het OV

Bus, metro & trein

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken. Er is een tijdelijke herinrichting van busstation Zuidplein, klik hier om deze te bekijken. 

Kom je met het openbaar vervoer of misschien wel met deelvervoer? Plan, boek, reis & betaal de reis die het beste bij jou past! Alles gemakkelijk in één app en je hebt geen abonnement nodig. Zo geregeld dus! Download direct de Moves app via www.moves.nl

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Met de fiets

Lekker op de fiets naar Rotterdam Ahoy! Je stalt je tweewieler bij Ahoy voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route plannen

Met de auto

Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Om op eventdagen zeker te zijn van een parkeerplek is het mogelijk om tot uiterlijk 2 uur voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie te kopen. Voor €18,- ben je verzekerd van een parkeerplek direct naast Ahoy, zonder parkeergarantie betaal je €15,-. Vooraf een kaartje kopen is in het laatste geval dus niet noodzakelijk.  

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam


Parkeergarantie boeken Route plannen

Parkeerplaats vol maar wel een vooraf gekochte parkeerkaart met garantie? Laat deze dan zien aan de verkeersregelaar en verkrijg toegang.

Parkeerplaats vol en geen vooraf gekochte parkeerkaart met garantie? Dan kun je terecht bij Q-Park Zuidplein of een andere parkeergelegenheid in de omgeving.

Met de bus

Wanneer je van plan bent met georganiseerd vervoer te komen, omdat je bijvoorbeeld met een groep bent, kun je ook een parkeerticket met garantie kopen. 

Plattegrond

Verkeersinfo

Wegwerkzaamheden zijn aan de orde van de dag. Check dus altijd van tevoren of er op de route naar Ahoy omleidingen zijn ingesteld. Dit kan eenvoudig via www.vananaarbeter.nl en/of www.rotterdamonderweg.nl.