Let op! Houd rekening met extra reistijd. Tijdens dit event is de A16 richting de A20 dicht. De afritten 24 (Feijenoord), 25 (Capelle a/d IJssel) en 26 (Kralingen) zijn dicht. Meer informatie vind je hier.  Plan je reis goed en maak waar mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. We verwachten gezellige drukte in en om Ahoy. Wees zeker van een parkeerplek en koop vooraf alvast je parkeerkaart.

11 mei 2024

The Masked Singer Live

Op zaterdag 11 mei zal de eerste editie van The Masked Singer Live in Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Een spectaculaire show waarbij er maar liefst vier bekende Nederlanders worden ontmaskerd! En deze keer ben jij, het publiek, het panel. Weet jij de hints te ontcijferen, de stemmen te identificeren en de ware identiteit van onze verborgen sterren te ontrafelen?

 

Net als het tv-programma The Masked Singer! 

Het concert wordt verder aangevuld door betoverende optredens van de leukste karakters uit het aankomende seizoen, en zul je versteld staan van de onverwachte verschijningen van enkele oude bekenden. Dit alles onder de vakkundige leiding van onze gastheer, Ruben Nicolai. The Masked Singer Live is een spektakel die je simpelweg niet wilt missen!

 

Let op! Wegwerkzaamheden

Houd rekening met extra reistijd wanneer je The Masked Singer bezoekt. Tijdens dit event is de A16 richting de A20 dicht. De afritten 24 (Feijenoord), 25 (Capelle a/d IJssel) en 26 (Kralingen) zijn dicht. Meer informatie vind je hier.  Plan je reis goed en maak waar mogelijk gebruik van het openbaar vervoer.

 

Line-up:

  • Ruben Nicolai
  • De Haai
  • Het Monster
  • De Zebra
  • De astronaut
  • De leukste karakters uit het aankomende seizoen
  • Onverwachte verschijningen van enkele oude bekenden!
Restaurant 71

Open van 10:30 tot 19:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij The Masked Singer Live? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet
Misschien vind je dit wel leuk:
aanmelden nieuwsbrief