Ahoy wordt tijdens dit evenement zeer druk bezocht. Kom je met de auto? We raden je aan om vooraf een parkeerkaart te kopen met parkeergarantie. Ahoy is uiteraard ook uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Meer info

Racoon

2 april 2022

Racoon geeft op zaterdag 2 april 2022 een concert in Rotterdam Ahoy. Naast de grote hits komen veel liedjes voorbij van het nieuwe Nederlandstalige album 'Spijt Is Iets Voor Later’.

 

Het is de eerste keer dat de band een eigen concert geeft in Rotterdam Ahoy. Racoon was vaak te gast in Rotterdam Ahoy, maar de band stond nog niet eerder met een eigen concert op het podium. "We komen altijd graag in Rotterdam Ahoy. Het is mooi om daar op zaterdag 2 april een groot eigen concert te mogen geven voor onze fans. We hebben ze lang niet kunnen zien. We zijn heel benieuwd naar de reacties op onze nieuwe Nederlandstalige liedjes, dat wordt heel bijzonder”, aldus zanger Bart van der Weide. Racoon is bekend van grote hits als 'Het Is Al Laat Toch’, 'Oceaan’, 'Love You More’, 'No Mercy’ en 'Liverpool Rain’. De Zeeuwse band won de Popprijs, en is intussen goed voor drie Edisons en twaalf 3FM Awards. Daarnaast is de band een gevestigde waarde op alle grote festivals. 

Restaurant 71

Open van 16:00 tot 00:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Afterparty in Seventy One!

Kom na de show nog even nagenieten in Bar Restaurant Seventy One.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Racoon? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief