Let op! Houd rekening met extra reistijd. Tijdens dit event is vanaf 20:00 de Erasmusbrug afgesloten voor al het verkeer (fiets, auto, voetganger). Omrijden kan via de Willemsbrug, plan je reis goed en maak waar mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. Meer informatie vind je hier. Kom van tevoren een hapje eten bij Bar Restaurant Seventy One, dan ben je zeker op tijd! 

18 april 2024

Premier League Darts

Het jaarlijkse bezoek van de Premier League aan Rotterdam vindt plaats op donderdag 18 april, met regerend kampioen Michael van Gerwen als headline van Night 12 op eigen bodem. De Nederlandse superster Van Gerwen gaat volgend jaar zijn titel verdedigen, tegen rivalen als de huidige wereldkampioen Michael Smith en 2023 Premier League runner-up Gerwyn Price. Het 2024 Premier League Darts seizoen vindt plaats van februari tot mei, terwijl de grootste namen in de sport strijden om de prestigieuze titel. 

 

Let op! Wegwerkzaamheden

Houd bij het reizen rekening met extra reistijd. Tijdens dit event is vanaf 20:00 de Erasmusbrug afgesloten voor al het verkeer (fiets, auto, voetganger). Omrijden kan via de Willemsbrug, plan je reis goed en maak waar mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. Meer informatie vind je hier

 

Op tijd zijn? 

Kom van tevoren een hapje eten bij  Bar Restaurant Seventy One, dan ben je zeker op tijd! 

 

Pre-party

Voorafgaand van het evenement vindt van 16:30 tot 19:30 uur een pre-party plaats in de entree van RTM Stage. Kom alvast in de stemming met een drankje en muziek gedraaid door een DJ! Iedereen met een ticket heeft toegang. 

 

Line-up:

  • Luke Humphries
  • Michael van Gerwen
  • Michael Smith
  • Nathan Aspinall
  • Gerwyn Price
  • Rob Cross
  • Peter Wright
  • Luke Littler

 

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Premier League Darts? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet