NKnl

25 & 26 juni 2022

Op 25 en 26 juni 2022 wordt in Rotterdam de eerste editie van het 'NKnl’ gehouden. Het NKnl is een uniek concept in Nederland waarbij Nederlandse kampioenschappen van meerdere sporten in dezelfde stad en hetzelfde weekend plaatsvinden. Deze sporten zijn Boksen, Judo, Gymnastiek, Zwemmen en Triatlon. De eerste drie vinden plaats in Ahoy. Inspiratie werd gehaald uit de European Championships van 2018 in Glasgow en Berlijn waar de EK’s van zeven verschillende sporten werden gebundeld. Doelen als het trekken van veel bezoekers, het genereren van media-aandacht en het creëren van een fijne sfeer en samenhorigheidsgevoel in de steden werden gehaald. Dezelfde doelen worden nagestreefd tijdens het NKnl!

 

Parkeren
We verwachten gezellige drukte, want er vinden meerdere evenementen plaats. Om zeker te zijn van een parkeerplek is het mogelijk om voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie te kopen. Voor €18,- ben je verzekerd van een parkeerplek direct naast Ahoy. Koop je ticket hier


Zijn de parkeerkaarten op het terrein van Ahoy uitverkocht en kom je toch graag met de auto? Dan is het ook mogelijk om te parkeren bij P+R Slinge. Vanaf P+R Slinge is het nog 1 metrohalte naar Zuidplein. Als je via onderstaande link een parkeerkaart aanschaft, dan kan je je melden bij de verkeersregelaar bij de inrit van de parkeergarage. 

Onze verkeersregelaar staat vanaf 07:00 uur bij Slinge tot 14:00 uur. De verkeersregelaar verstrekt dan voor alle inzittenden een metroticket waarmee je naar Ahoy en terug naar je auto kan reizen. Wij adviseren om van tevoren al een parkeerkaart aan te schaffen want ook hier geldt vol = vol. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 inclusief OV tickets. Koop je ticket hier.


Uiteraard is Ahoy ook goed bereikbaar met het OV, met de fiets of lopend.
 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief