Seven Worlds, One Planet Live In Concert

28 mei 2020

Het kabinet treft maatregelen i.v.m. het coronavirus, dit heeft consequenties voor alle evenementen die binnen de bepaalde tijdsperiode vallen. Houd deze website en kanalen van de organisator in de gaten voor verdere informatie. Bekijk www.ahoy.nl/coronavirus voor het actuele statement van Ahoy.

 

Statement Friendly Fire

Laatste update: 07-5-2020 15:00

In de noodverordening van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is duidelijkheid gecreëerd over onze concerten. Alle concerten tot 1 september zijn verboden. Deze maatregel is ook van invloed op dit concert. 

Het concert wordt uitgesteld naar een latere datum. Hier wordt op dit moment achter de schermen hard aan gewerkt. De datum is nog niet bekend, maar zodra we hier nieuws over hebben ontvangen alle kaartkopers van dit concert een e-mail van onze ticketpartner Eventim Nederland. Kaarten gekocht bij onze exclusieve ticketpartner Eventim blijven geldig voor de nieuwe datum.

Door de ontstane drukte willen we je verzoeken om deze informatie per email af te wachten en nu geen contact met ons of Eventim op te nemen. We vertrouwen op je begrip.

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER