Seven Worlds, One Planet Live In Concert

19 februari 2022

De nieuwe BBC natuurserie Seven Worlds, One Planet komt met de indrukwekkende beelden en live orkest naar Nederland. Op zaterdag 19 februari 2022 is Seven Worlds, One Planet - Live in Concert te zien in Rotterdam Ahoy. In deze bijzondere liveshow worden de hoogtepunten van de documentaire vertoond op een gigantisch LED-scherm, begeleid door het beroemde City of Prague Philharmonic Orchesta dat muziek van de gerenommeerde componisten Hans Zimmer en Jacob Shea tot leven brengt. Tickets voor de show zijn nu te koop.

De show gaat op ontdekkingsreis door zeven werelden, elk met hun eigen geschiedenis - van de kleurrijke paradijzen van Zuid-Amerika en de eindeloze uitgestrekte vlaktes van Azië tot de ijswerelden van Antarctica en de brandende hitte van Afrika; van Noord-Amerika via Australazië naar onze eigen Europese omgeving. Spectaculaire landschappen, een fascinerende dierenwereld en onverwachte verhalen: het gaat bij Seven Worlds, One Planet - Live in Concert om de diversiteit van het leven en om het vieren van de vormen en kleuren van de verschillende continenten.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 18:00 tot 00:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief