Cirque Du Soleil: TORUK

10 t/m 14 oktober 2018

Geïnspireerd op James Cameron’s recordbrekende film AVATAR presenteert Cirque du Soleil de show TORUK - The First Flight. 

 

TORUK - The First Flight is een meeslepend, multimediaal livespektakel dat de adembenemende wereld van James Camerons film AVATAR naar het podium brengt. Via een enorm projectieoppervlak - specifiek gebouwd voor arenashows en meer dan vijf keer zo groot als een normaal IMAX scherm - gaan videoprojecties soms verder dan het decor en zelfs het publiek in. Bezoekers kijken niet alleen naar Pandora, de fictieve maan waar het verhaal zich afspeelt, ze zíjn op Pandora.

 

Door middel van een spannende fusie van de nieuwste visuals, poppenspel en decorbouw, ondersteund door filmmuziek, verbindt Cirque du Soleil haar unieke stijl aan James Camerons fantasiewereld. Hierdoor komen twee soortgelijke artistieke visies samen om het publiek te veroveren. 

 

TORUK - The First Flight, verteld door een 'Na’vi verteller’ en vol onvergetelijke personages, is een mythisch verhaal dat zich duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de film AVATAR afspeelt, nog voordat mensen ook maar voet zetten op Pandora. "AVATAR is really meant to be a celebration of human motion and human emotion and Cirque is able to capture that absolutely perfectly, because it’s all about human performance and physicality.  It makes you feel alive to watch these performers,” aldus James Cameron.

 

Het verhaal

Als een natuurramp de heilige Tree of Souls dreigt te vernietigen, besluiten Ralu en Entu, twee Omaticaya jongens op het randje van volwassenheid, moedig het heft in eigen hand te nemen. Als ze horen dat Toruk hen kan helpen om de Tree of Souls te redden, gaan ze samen met hun nieuwe vriend Tsyal op weg, op een zoektocht hoog in de Floating Mountains om het machtige rood-en-oranje roofdier te vinden dat de lucht van Pandora beheerst. De voorspelling komt uit als een pure ziel boven de stammen uitstijgt om Toruk voor de eerste keer te berijden en zo de Na’vi te redden van een vreselijk lot.

 

Tickets
Bij TORUK - The First Flight genieten vroegboekers het meest van voordelige ticketprijzen. Bij de shows wordt namelijk demand based pricing toegepast waarbij de prijzen voor de verschillende shows en rangen worden afgestemd op de vraag vanuit de markt.

 

Groepstickets & kindertickets
Ben je van plan om met een grote groep naar Cirque du Soleil te komen? Groepen vanaf 10 personen of meer kunnen kaarten met 10% korting reserveren. Ook kinderen t/m 13 jaar ontvangen een korting van maar liefst 20%!

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Cirque Du Soleil: TORUK? Bekijk de parkeergelegenheden.Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief