Het Zwanenmeer

1 maart 2023

Het Zwanenmeer, een meesterwerk van het klassieke ballet, is terug met een nieuwe tournee in Europa.

Herontdek de romantiek van een prins en een zwanenprinses in een gloednieuwe show in 2023. Dit ballet neemt ons mee in het gekke verhaal van prins Siegfried en prinses Odette. Deze laatste is helaas gevangen door de beroemde betovering van de tovenaar Rothbart: ze verandert overdag in een zwaan en wordt 's nachts weer een vrouw. Alleen de belofte van eeuwige liefde kan haar bevrijden van deze betovering. Siegfried belooft Odette met hem te trouwen op het bal dat ter ere van haar wordt gegeven. Zullen ze ontsnappen aan de listen van Rothbart en zijn dochter Odile? Zal de prins zijn bruid kunnen redden?

In 1875 gecreëerd door de Russische componist Pjotr Tsjaikovski, werd het Zwanenmeer in 1895 met de revival van choreograaf Marius Petipa het grootste klassieke succes aller tijden. Tussen Pas de deux, romantische duetten en de Dans van de Kleine Zwanen zullen de dansers, begeleid door een orkest, dit meesterwerk met elegantie vertolken. Het Zwanenmeer staat symbool voor romantisch ballet en blijft kinderen en volwassenen betoveren.

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met de auto
Parkeren bij Het Zwanenmeer? Bekijk de parkeergelegenheden.
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief