Stoffen Spektakel

6 maart 2020

De grootste stoffenbeurs van Nederland, komt ook dit voorjaar weer naar Ahoy Rotterdam. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden.

Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!

De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

Controleer voordat u afreist, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel  voor veranderingen.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl.

Food & Drinks Buffet

Het buffet bevind zich in de evenementenhal. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken en belegd broodje, een smaakvolle salade of een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikandel te halen. Ook kun u een kopje verse bonen koffie of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER