1 maart 2024

Stoffen Spektakel

Dit voorjaar kun je opnieuw genieten van het Stoffen Spektakel, te vinden in hal 6 van Ahoy. De geweldige show over zelfmaakmode, met de nieuwste stoffen en de beste koopjes, staat helemaal in het teken van de lente. Verwacht frisse kleuren, luchtige stoffen en de nieuwste modetrends. Of je nu op zoek bent naar stoffen voor kleding, gordijnen, meubels, fournituren, of gewoon om inspiratie op te doen, hier ben je aan het juiste adres! Op een oppervlakte van ongeveer 4000 vierkante meter zijn er meer dan 40 bedrijven vertegenwoordigd, elk met hun eigen stijl, diverse soorten stoffen en verschillende prijsklassen.

Stoffen superstore

Het is eigenlijk een soort stoffen superstore, wat betekent dat je hier een enorme keuze hebt in stijlen en prijzen. Zoveel keuze vind je bijna nergens anders. En het beste van alles? De entree is gratis! Kom gezellig langs en ontdek al het moois dat het Stoffen Spektakel te bieden heeft.

Restaurant 71

Open van 09:00 tot 15:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Stoffen Spektakel? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet