De Vrienden van Amstel Livestream

16 januari 2021

In de week dat de grootste kroeg van Nederland haar deuren zou openen voor heerlijke avonden muziek en vriendschap is het nu stil rondom Rotterdam Ahoy. Maar daar komt verandering in! De 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE gaat namelijk tóch door.

Bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company hebben samen met een keur aan artiesten de handen ineengeslagen om het nieuwe jaar feestelijk te openen. In een twee uur durende livestream zonder publiek vanuit Rotterdam Ahoy op zaterdag 16 januari zorgen o.a. Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti en Rolf Sanchez voor een vertrouwde vrienden avond in alle huiskamers. Speciaal voor deze editie is een decor ontwikkeld waar artiesten veilig op 1.5 meter kunnen optreden. 

De line-up van De Vrienden van Amstel LIVEstream bestaat verder uit gastheren Nick & Simon, Typhoon, Diggy Dex, Suzan & Freek, VanVelzen, Dinand, Maan, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Paul de Leeuw en Jochem Myjer.

 

Bemachtig snel jouw gratis ticket

De livestream start op zaterdagavond 16 januari om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur verzorgen 538-dj's Coen & Sander met een speciale Vrienden uitzending het voorprogramma. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf gratis een kaart te bestellen, of een vriend cadeau te doen via www.vriendenvanamstel.nl of vval.paylogic.com/stream.

 

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief