Let op! Bezoek je op vrijdag 1 december het Kriol Kings - Manya festival evenement in Ahoy? Houd rekening met het volgende: Er wordt gezellige drukte verwacht in en rondom Ahoy en de Heinenoordtunnel richting Bergen op Zoom is van 1 december tot 4 december gesloten door werkzaamheden. Plan je reis tijdig en maak waar mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. Er zijn beperkt parkeerplekken beschikbaar op het terrein van Rotterdam Ahoy. Wil je zeker zijn van een parkeerplek? Koop dan tijdig jouw parkeergarantie. Ga je met de auto op pad, check dan voor vertrek de actuele verkeerssituatie op renovatieheinenoordtunnel.nl.'

1 december 2023

Kriol Kings - Manya Festival

Na een onvergetelijke eerste editie keren de Kriol Kings terug naar Rotterdam. Nelson Freitas en Dodje, de twee meest spraakmakende sterren van Cabo Verde, bundelen opnieuw hun krachten voor een spectaculaire show in Rotterdam Ahoy die doordrenkt is met de rijke culturele schatten van Kaapverdië en West-Afrika en speciaal gecreëerd is om de koningen en koninginnen in de diaspora te eren. Nelson Freitas, een veelzijdig talent als zanger, songwriter en producer is een ware legende in de Kaapverdische muziekwereld. Met onsterfelijke hits als "Rebound Chick," "Nha Baby," en "Break Of Dawn" heeft hij de harten van velen veroverd. Deze kunstenaar, geboren en getogen in Nederland, keert met trots terug naar zijn geboortestad Rotterdam om de authentieke cultuur van de Criolo's met open armen te omhelzen en te delen. De betoverende stem van Djodje, zacht en toch krachtig, brengt emotie over en laat je meeslepen door het ritme van Kizomba en Zouk. Als winnaar van verschillende internationale prijzen zal Djodje ons verwennen met betoverende nummers als "Poderosa," "La Ki Nôs É Bom," en "Uma Chance," en nog veel meer.

 

Onderdeel van Manya festival

Op 1 december, tijdens een magische muzikale reis, nodigen de Kriol Kings een schitterende line-up van artiesten uit, die de diepgewortelde nostalgische gevoelens Kaapverdiaanse gemeenschap én de modernste beats tot leven brengen. Ondersteund door een spectaculaire show productie stralen namen als Grace Evora, Danni Gato, Elida Almeida, Susan Lubrano en Elmer Lopes als de lichtbakens van onze culturele erfenis. En dit is slechts het begin, want er zullen nog meer getalenteerde artiesten aan deze reeds indrukwekkende line-up worden toegevoegd. Bereid je voor op een muzikale reis die je ziel zal beroeren en je hart zal veroveren. Deze avond mag je absoluut niet missen! Kriol Kings is onder deel van het Manya Afro Festival 2023. 

 

Weekendtickets

Kriol Kings is onderdeel van Manya festival. Kom je het hele weekend? Koop dan een weekendticket, dit is goedkoper dan 2 losse tickets.

Let op! Ga je het hele weekend? De minimale leeftijdsgrens voor zaterdag 2 december is 18+.

 

Line-up:

 • Nelson Freitas
 • Djodje
 • Kriol Kings
 • Grace Evora
 • Suzanna Lubrano
 • Danni Gato
 • Elida Almeida
 • Elmer Lopes
 • Tony Triumph
 • Mootz Wanted
 • Joza
 • Chu

 

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Kriol Kings - Manya Festival? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet