Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Waylon Live in Concert 2018

30 nov & 1 dec 2018

Waylon komt terug naar Ahoy met Radio Veronica en de Top 1000 allertijden!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

De samenwerking tussen Waylon en de Top 1000 Allertijden krijgt een vervolg in 2018: Op 30 november en 1 december 2018 staat Rotterdam Ahoy wederom in het teken van Waylon Live in Concert - Top 1000 Allertijden. Dat maakte de zanger tijdens de eerste van 3 Ahoy shows in 2017 bekend.

Waylon: "We zijn een jaar geleden begonnen met deze show. En de reacties waren alleen maar positief. Het is voor mij als artiest ook heerlijk om te mogen grasduinen in de lijst der lijsten en mijn eigen favoriete nummers uit te kiezen, om die dan met mijn eigen band te kunnen brengen. Een vol Ahoy is voor elke artiest een droom om mee te maken.


De A4 Rotterdam - Den Haag (van Schiedam-Noord naar Gaag-Aquaduct) van vrijdag 30 november 2018 23:00 uur tot en met zondag 2 december 2018 18:00 uur. Verkeer richting Den Haag / Amsterdam wordt omgeleid via de A20 en A13

De A4 Den Haag - Rotterdam, van Delft naar Vlaardingen-Oost van vrijdag 30 november 2018 23:00 uur tot en met zondag 2 december 2018 18:00 uur. Verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid via de A13 en A20

Locatie:
Ahoy Arena
Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Vanaf € 42,70 (plus €1,75 servicekosten)

Koop tickets
Organisatie:
Radio Veronica 103 FM
Website:
www.radioveronica.nl/waylon
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Vrijdag 30 november

17.00- 20.00 uur

Zaterdag 1 december17.00 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 30 november

16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 1 december16.30 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER