Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Waylon Live in Concert 2017

1 en 2 december 2017

Waylon komt terug naar Ahoy met Radio Veronica en de Top 1000 allertijden!

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Met twee uitverkochte concerten op 24 en 25 november hebben Waylon en Radio Veronica besloten om deze succesvolle samenwerking voort te zetten. Op 1 en 2 december 2017 zal Waylon opnieuw het podium in Rotterdam Ahoy betreden. In Waylon Live in Concert, Radio Veronica Top 1000 Allertijden, zingt de zanger live met zijn eigen band de grootste hits uit de lijst der lijsten. 

Waylon: "Ik vind het fantastisch dat er zo enorm positief wordt gereageerd op de concerten. Dit geeft mij nog meer drive om de komende concerten het beste van mijzelf te laten zien en horen. Samen met Radio Veronica en haar Top 1000 Allertijden mag ik de rol van ambassadeur aannemen van de beste liedjes ter wereld. Niet in een klein café maar voor 15.000 man in Ahoy. Ik ben een bevoorrecht mens!”
Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:
Aanvang 20:00 uur
Parkeergarantie:
KOOP PARKEERTICKETKOOP TICKETS
Organisatie:
Radio Veronica 103 FM
Website:
www.radioveronica.nl/waylon
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. In Restaurant Floyd wordt het principe gehanteerd van een 3-gangenkeuzemenu tegen een vaste prijs. Bij de samenstelling van het menu wordt rekening gehouden met uiteenlopende smaakvoorkeuren. Per gang treft u altijd een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht aan. De menukaart wordt meerdere keren per jaar aangepast aan het seizoen met een selectie van pure en trendy voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl.

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER