Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Waylon Live in Concert

24 en 25 november 2016

Radio Veronica en de Top 1000 allertijden!

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

UPDATE (25-11, 11.00 uur): Vanavond is het zover! Het tweede concert van Waylon Live in Concert - Radio Veronica Top 1000 Allertijden in Ahoy! In verband met de vroege aanvang van het concert (stipt 20.00 uur) en de koopavond op Winkelcentrum Zuidplein wordt er drukte verwacht rondom Ahoy. Wij adviseren met het OV te reizen en gebruik te maken van P+R Slinge. Houd rekening met een langere reistijd.

Op vrijdag 25 november 2016 zal Waylon een vervolg geven aan het Top 1000 Allertijden Concert. Het eerste concert van 24 november in Rotterdam Ahoy was in maar liefst 3 dagen geheel uitverkocht. De twee concerten staan in het teken van de Radio Veronica Top 1000 Allertijden. Nederlands beste en meest veelzijdige zanger gaat een selectie van de mooiste en grootste hits live uit deze lijst ten gehore brengen. 

Zanger Waylon: "Er is inmiddels een aantal maanden verstreken sinds ik mijn concert in Ahoy op 24 november heb uitverkocht. Duizenden verzoeken heb ik daarna ontvangen om een tweede Ahoy te doen dit jaar met mijn Top 1000 Allertijden Concert. Helaas was dit niet mogelijk omdat Ahoy simpelweg geen datum vrij had. Vorige week kreeg ik een telefoontje van Ahoy dat vrijdag 25 november was vrijgekomen en of ik die datum wellicht wilde. Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken! Hoe gaaf is het om maar liefst twee avonden achter elkaar deze liedjes te mogen spelen en zingen!”

Met een 15-koppige band zal hij samen met het publiek een selectie maken uit de hitlijst en ervoor zorgen dat deze de allerbeste vertolking krijgt. Een groot feest der herkenning, waarbij hij artiesten en bands die niet meer optreden of niet langer meer onder ons zijn weer een podium geeft middels zijn eigen stem. Een stem waar heel Nederland inmiddels bewondering voor heeft.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

Deuren open 18.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Einde ca. 22.30 uur
(Aanvang miniconcert 23.00 uur, einde ca. 23.30 uur)

Prijzen:

€39,95 / € 49,95 / € 59,95
€ 59,95 (staanplaatsen, inclusief mini after concert)
€ 69,95 (Golden Circle)
(exclusief servicekosten)

KOOP TICKETS
Organisatie:
Radio Veronica 103 FM
Website:
www.radioveronica.nl/waylon
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. In Restaurant Floyd wordt het principe gehanteerd van een 3-gangenkeuzemenu tegen een vaste prijs. Bij de samenstelling van het menu wordt rekening gehouden met uiteenlopende smaakvoorkeuren. Per gang treft u altijd een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht aan. De menukaart wordt meerdere keren per jaar aangepast aan het seizoen met een selectie van pure en trendy voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl.

Donderdag 24 november

16.30 - 20.00 uur

Vrijdag 25 november

16.30 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Donderdag 24 november

14.00 - 21.00 uur*

Vrijdag 25 november

11.00 - 21.00 uur*

*I.v.m. een gelijktijdig evenement

 

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Donderdag 24 november

16.00 - 20.00 uur

Vrijdag 25 november

16.00 - 20.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Donderdag 24 november

18.30 - 23.30 uur

Vrijdag 25 november

18.30 - 23.30 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER