Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Nacht van Oranje

 • LET OP:

  In verband met werkzaamheden aan de stoplichten in de nabije omgeving van Ahoy, is het mogelijk dat je rekening moet houden met extra reistijd. 

  De RET werkt aan de vernieuwing van metrosporen en wisselcomplexen op het traject Zuidplein - Slinge. Dit kan gevolgen hebben voor je bezoek aan Ahoy tijdens Nacht van Oranje. Plan je reis van tevoren in en check ret.nl voordat je vertrekt naar Ahoy.

 • !
26 april 2017

Grootste Hollandse muziekfeest in Ahoy viert 25-jarig bestaan met topartiesten.

KOOP TICKETS
Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Traditioneel op de avond voor Koningsdag vindt in Ahoy het grootste Hollandse Muziekfeest plaats: de Nacht van Oranje. Dat betekent feest en meezingen met de grootste hits van vaderlandse top-artiesten, de medleyblokken en afsluiter Lee Towers. Alle songteksten verschijnen op lichtkranten boven het podium, dus trek je oranje pak aan en doe mee.

Voor de Nacht van Oranje 2017 staan op het programma: André Hazes, Frans Bauer, Wolter Kroes, naast Xander de Buisonjé, Jannes, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, René Schuurmans, John West, Stef Ekkel, Alex, afsluiter Lee Towers en special guests: Venga Boys.

Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Er kan bij het evenement worden gevraagd om legitimatie in geval van twijfel over leeftijd.​

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

16.30 uur: Vrienden van Amstel LIVE! Café geopend (vanaf 17.00 uur live muziek)
18.30 uur: Zaal open
19.45 uur: Aanvang
00.10 uur: Einde

Prijzen:

€24,00 arena €19,00 1e ring
excl. servicekosten

KOOP TICKETS
Organisatie:
Rotterdam Ahoy
Website:
www.nachtvanoranje.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Wilt u alvast in de sfeer komen? U bent vanaf 16.30 uur van harte welkom in het Vrienden van Amstel LIVE! Café, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy. Speciaal voor de gelegenheid hebben wij live muziek (zanger Jari) geregeld, dus gezelligheid gegarandeerd!

Woensdag 26 april

16.30 - 19.40 uur


Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Woensdag 26 april

16.30 - 20.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Arena: Woensdag 26 april

18.30 - 01.00 uur

Plaza: Woensdag 26 april

16.30 - 01.00 uur

ONZE PARTNERS

 • IDEA
 • AEG Facilities
 • AIPC Member
 • European Arenas Associaton
 • CLC Vecta
 • ICCA Member
 • MPI Member
 • NBTC Marketing
 • Rotterdam Partners
 • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER