26 april 2020
Nacht van Oranje

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje. Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek.

 

Vanwege de toewijzing van het Eurovisie Songfestival 2020 aan Rotterdam is er onduidelijkheid over de 28e editie van de Nacht van Oranje op 26 april 2020. De komende tijd wordt gekeken naar alternatieven omdat op die datum Ahoy volledig in het teken zal staan van de voorbereidingen op het songfestival. In de loop van september volgt hierover meer informatie. 

 

"We vinden het geweldig dat het Eurovisie Songfestival neerstrijkt in Rotterdam. Het is uniek en we zijn enthousiast om te kunnen bijdragen aan een editie waar heel Nederland trots op zal zijn. Het betekent alleen ook dat we nu uitkijken en uit moeten kijken naar alternatieven voor de Nacht van Oranje.”

 

In de loop van september verwacht Rotterdam Ahoy meer duidelijkheid te kunnen geven.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER