Nacht van Oranje - EK editie

13 juni 2020

Het kabinet treft maatregelen i.v.m. het coronavirus, dit heeft consequenties voor alle evenementen die binnen de bepaalde tijdsperiode vallen. Dat betekent tevens dat dit evenement in Rotterdam Ahoy geen doorgang kan vinden op de datum waarop het stond gepland. Bekijk www.ahoy.nl/coronavirus voor het actuele statement.

 

Statement Nacht van Oranje

Laatste update 22 april

Van links naar rechts met z'n allen... we hadden er zóveel zin in! Helaas, we moeten nog een jaartje wachten.

Wat al steeds meer in de lucht hing, is gisteren overduidelijk geworden: de Nacht van Oranje kan op 13 juni geen doorgang vinden. In het licht van de nieuwe overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te voorkomen, hebben we moeten besluiten om de 28e editie van het Hollandse muziekfeest uit te stellen naar 2021. Je tickets blijven ondertussen gewoon geldig.


We balen er gigantisch van. Iedereen had er superveel zin in om te feesten als vanouds; de artiesten, wij en ongetwijfeld jullie ook. Maar we kunnen niet anders: we moeten dit samen doen en begrijpen dat de maatregelen die door de overheid zijn getroffen, nodig zijn. We kijken nu vooruit en beloven je dat we er volgend jaar een heel groot feest van maken.


De nieuwe datum voor de Nacht van Oranje verwachten we binnenkort bekend te kunnen maken.


Let op elkaar en blijf gezond.

Team Nacht van Oranje
#youllneverwalkalone

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER