MANOWAR - 40th Anniversary Tour

8 april 2021

In 1980 explodeerde een nieuwe band in de metalscene die verder ging met het schrijven van muziekgeschiedenis; met liedjes die strijdhymnen zijn geworden, met een geluid als geen ander, en een passie en vastberadenheid die alles heeft overwonnen. Hun naam: MANOWAR!

Anniversary Tour 2021
Nu zullen deze oprichters en verdedigers van true metal terugkeren met hun "40th Anniversary Tour" om "Dank je wel!" te zeggen tegen hun trouwe fans! Nederland heeft altijd al een bijzondere betekenis gehad voor de band: Het is hier waar de band al vroeg enthousiaste volgers rekruteerde en waar de meest loyale en toegewijde "Manowarriors” ter wereld nog steeds wonen. Gedreven door mooie herinneringen aan het verleden keert MANOWAR trots terug naar Nederland om 40 jaar True Metal te vieren! 

Luider - Harder - Groter
Eén ding is zeker: Deze verjaardagstournee wordt groter dan ooit, met orkest en koor, Viking-acteurs, verbluffende visuals en een krachtige setlist vol onsterfelijke klassiekers!

Alle metal fans houden van MANOWAR
Nummers die verenigen en inspireren, epische beelden, uitstekend geluid en een samenkomst van gelijkgestemde metalheads.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER