14 maart 2020

Hessel en Tess

Het kabinet treft maatregelen i.v.m. het coronavirus, dit heeft consequenties voor alle evenementen die binnen de bepaalde tijdsperiode vallen. Dat betekent tevens dat dit evenement in Rotterdam Ahoy geen doorgang kan vinden op de datum waarop het stond gepland. Bekijk www.ahoy.nl/coronavirus voor het actuele statement.

 

Statement Hessel & Tess

Laatste update 21 april
Met intense pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat het doek voor een Ahoy-herkansing voor ons definitief is gevallen.

We hebben de afgelopen tijd geprobeerd om al het nodige in het werk te stellen op zoek naar een oplossing. Een oplossing om onze droom toch door te laten gaan. Een oplossing om anderhalf jaar werk - waar we zo trots op waren - te mogen laten zien.

Maar de klap is te hard. De klap is - vanwege de binnen de 48 uur afgelasting - financieel dusdanig hard, dat het voor ons, in combinatie met de problemen nu ook voor ons café de Groene Weide, niet meer haalbaar en niet meer verantwoord is om voor een herkansing te gaan. Financieel niet, maar in alle eerlijkheid mentaal ook niet meer. Een herkansing betekent eigenlijk op alle fronten opnieuw moeten beginnen.

Hoe groot de schade op dit moment exact is, weten we niet. Maar wel duidelijk is: het gaat hoe dan ook pijn doen. Hoeveel pijn hangt af van hoeveel fans hun kaartje vergoed willen hebben, wat onze leveranciers en sponsoren doen en of er steun komt vanuit de overheid. We hebben geprobeerd om met ons kampvuur-optreden via YouTube toch nog iets speciaals te doen voor onze fans. We hopen dat dit, in combinatie met de gratis optredens de afgelopen 50 jaar in de Groene Weide, genoeg is om ervoor te kiezen de kosten van de kaarten niet terug te vragen.

Onze muzikale hart is gebroken. Onze droom is vervlogen. Maar onze vechtlust, doorzettingsvermogen en flexibiliteit is er nog steeds. We hopen dan ook, als deze ellende voorbij is, iedereen weer in de Groene Weide te mogen ontvangen waar we met evenzoveel energie als altijd zullen optreden voor iedereen die daar blij van wordt.

Wij bedanken Ahoy voor de onvoorwaardelijke steun. Onze fans voor de intens lieve berichten, het begrip en de support. Onze fantastische band voor hun geweldige energie die we hebben mogen ervaren tot aan de laatste repetitie. Man man, wat waren we 'ready to rock', onze show stond als een huis. De sponsoren en adverteerders die achter ons stonden en bleven staan. En 'last but not least' onze Piet, een échte vriend en rots in de branding.

Blijf gezond en tot snel.

Liefs Hessel en Tess


Heb je online een ticket besteld en wil je die toch inleveren, wend je dan naar Ticketmaster.

Heb je hardcopy tickets gekocht (bijvoorbeeld in de Groene Weide) en wil je die toch inleveren, stuur deze dan samen met je gegevens (volledige naam, email-/correspondentieadres en IBAN-nummer) naar:

Rotterdam Ahoy
t.a.v. Kassa Ahoy - Hessel & Tess
Postbus 5106
3008 AC Rotterdam

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Hessel en Tess? Bekijk de parkeergelegenheden.Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet
Misschien vind je dit wel leuk:
aanmelden nieuwsbrief