Hessel en Tess

14 maart 2020

Hessel keert terug naar Ahoy. Na bijna 30 jaar is de Terschellinger kroegbaas, met zijn dochter Tess, opnieuw in Ahoy voor een groots en eigenzinnig concert. Op de plek waar hij voor het eerst heel Nederland aan het feesten kreeg, is dit de allerlaatste grote show die Hessel zal geven. Daarna alleen nog maar te zien in Café De Groene Weide op Terschelling. Mis het niet, dit unieke muziekfeest met gastoptredens van o.a. Typhoon en Manoushka Zeegelaar Breeveld.

In 1991 verbaasde Hessel vriend en vijand door als zingende kroegbaas Ahoy tweemaal stijf uit te verkopen en - belangrijker nog - heel het land te charmeren met zijn ontwapenende performance van aanstekelijke rock-, blues- en popmuziek én natuurlijk 'Terug Naar Terschelling’. Het was het begin van een jongensboek, dat voor Hessel steeds spannender werd.

De nu 63-jarige artiest bracht in de loop der jaren acht albums uit en staat jaarlijks meer dan 250 keer met zijn dochter op het podium in hun eigen Café De Groene Weide. In 2005 stonden ze voor het eerst samen op een groot podium in Thialf. Twee jaar geleden wisten Hessel en Tess meer dan tienduizend bezoekers naar Ziggo Dome te trekken voor een spectaculaire show. In 2020 kan Ahoy een even groot en verrassend concert verwachten, met hetzelfde simpel en doeltreffende thema: "Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker muziek maken! Jong of oud, het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen gaat uit zijn dak tijdens een optreden van Hessel en Tess.”

 

Georganiseerd busvervoer

Arriva Touring brengt je snel en comfortabel naar Rotterdam Ahoy om dit unieke optreden live bij te kunnen wonen.

Boek nuGaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER