18 oktober 2019
André Hazes Live in Ahoy

Op zaterdag 19 oktober keert André terug naar de voor hem magische plek Rotterdam Ahoy. De Ahoy concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes. Nog voordat hij volgende week met drie uitverkochte concerten in de Rotterdamse arena staat, kondigde André Hazes gister trots aan dat de concertreeks André Hazes Live in Ahoy ook in 2019 een vervolg krijgt en wel op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019. 'Het is waanzinnig: In twee jaar tijd heb ik vijf uitverkochte concerten in deze arena op mijn naam staan. En dat vraagt natuurlijk om een vervolg. Volgend jaar sta ik weer op deze magische plek en dan nog grootser!’ 

De concerten van André Hazes Live in Ahoy waren dit jaar snel uitverkocht. De vraag naar kaarten voor volgend jaar is zo groot dat het niet kon uitblijven dat André voor het derde jaar op rij hier zijn concert gaat geven. Producent MediaLane is er trots op dat de jonge zanger nu al zo’n grote en trouwe fanbase heeft. Vorig jaar begon André met twee uitverkochte concerten en dit jaar heeft hij daar maar liefst drie uitverkochte concerten op zijn naam aan kunnen toevoegen. 

'Voor mijn vader heeft Rotterdam Ahoy altijd een speciaal plekje in zijn hart gehad. En deze magische plek is mij nu ook al ontzettend dierbaar. Nooit had ik durven dromen dat ik hier zo vaak voor volle zalen zou mogen staan.’

De Ahoy concerten van André Hazes zijn een doorslaand succes.  André Hazes stond in oktober 2017 voor het eerst in Rotterdam Ahoy. Een succes dat direct leidde tot de aankondiging van een tweede serie concerten in 2018. Ook de tweede concertreeks was snel uitverkocht. Het kan dan ook dan niet anders dan de concertreeks in 2019 een vervolg krijgt, uiteraard met een gloednieuw concert.

"Voor mijn vader heeft Rotterdam Ahoy altijd een speciaal plekje in zijn hart gehad. En deze magische plek is mij nu ook al ontzettend dierbaar. Nooit had ik durven dromen dat ik hier zo vaak voor volle zalen zou mogen staan."

Restaurant Floyd

Open van 16:30 tot 20:00

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Restaurant RiVers

Open van 16:30 tot 20:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER