Waylon kondigt driemaal rood-wit-blauw in Ahoy aan

03 Mei 2021

Waylon keert donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 terug naar Ahoy voor een drietal concerten onder de noemer Waylons Top 1000 Rood Wit Blauw. Twee concerten waren in een eerder stadium al aangekondigd, maar daar voegt de zanger een derde show aan toe. Bovendien worden de bezoekers, ook diegenen die nu al kaarten in hun bezit hebben, getrakteerd op het eerste Nederlandstalige album van Waylon. 

Het is voor de vijfde keer dat de artiest in Ahoy te zien is met een eigen show. Speciaal voor het eerste lustrum, dat in eerste instantie in 2020 in de agenda stond, kiest Waylon voor liedjes van eigen bodem: De Dijk, Normaal en Het Goede Doel, maar ook The Golden Earring en George Baker. Van The Twilight Zone tot Dansen op de Vulkaan en Rollercoaster en van Little Green Bag tot aan Het Kleine Café aan de Haven.

 

Na ruim anderhalf jaar Corona-leed kunnen we straks in november eindelijk weer eens genieten van de muziek, maar vooral ook van elkaar. Hopelijk hebben we in november echt alles achter ons gelaten en behoort de anderhalve meter-regel definitief tot het verleden. Ik kijk nu al uit naar deze avonden waar we weer ouderwets samen kunnen zijn. En samen gelukkig. Juist daarom kies ik bij deze editie ook voor muziek van Nederlandse bodem. Bovendien wil ik mijn eerste Nederlandstalige album, dat ik nu aan het maken ben, graag delen. Als beloning voor hun trouw in de afgelopen jaren.

Waylon

 

Kaarten zijn nu te reserveren bij Ticketpoint.

 

Ander nieuws