22 April 2024

THERAPIE: De grootste comedy tour van Jandino Asporaat tot nu toe!

Met Therapie lanceert Jandino Asporaat zijn grootste comedy tour tot op heden! De tour trekt langs meer dan 100(!) zalen in Nederland, België én de Carribean. Absolute hoogtepunt van de tour zijn de XL-shows in Rotterdam Ahoy!

Het is mijn meest persoonlijke show tot nu toe.

Asporaat

 

Lachtherapie van Asporaat

Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker…? Met deze vraag opent Jandino het gesprek over de hedendaagse maatschappij en de vele vormen van therapie die tegenwoordig beschikbaar zijn; van gedragstherapie, therapie tegen fobieën, relatietherapie tot aan aandachtstherapie! Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie stelt Asporaat. Het maakt immers niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn!

 

Boek je therapeutische sessie

'THERAPIE' is de enige therapiesessie ter wereld waarbij je het risico loopt om als een "gek” naar binnen te gaan en "gestoord” terug naar buiten te komen. Maar dan wel schuddebuikend en met een hele brede glimlach! Met een knipoog naar een steeds complexer wordende wereld kan jij nu je therapeutische sessie boeken. Wacht niet te lang, want dit speciale consult én spektakelstuk wil je ab-so-luut NIET missen! Kijk snel wanneer "THERAPIE” (de lachexplosie) langs jouw woonplaats komt!

 

Ticketinfo

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €29,50 excl. service fee. 

Ander nieuws