14 Maart 2023

Tino Martin geeft zowel een concert in Rotterdam Ahoy als Ziggo Dome

Tino Martin geeft dit najaar grote concerten. Hij staat zowel in Rotterdam Ahoy op 17 november als de Ziggo Dome op 14 oktober. Onder de titel '010/020’ geeft hij met zijn band een avondvullend concert met al zijn hits. De kaartverkoop van de tour start op donderdag 16 maart om 12:00 uur via tinomartin.nl.

Het gebeurt niet vaak dat artiesten in een korte tijd zowel de Ziggo Dome als Rotterdam Ahoy aandoen voor een groot concert. Hij kondigde de show vandaag groots aan door met een helikopter van Amsterdam naar Rotterdam te vliegen. Ik vind zowel de Ziggo Dome als Ahoy geweldige zalen. En omdat ik niet kon kiezen, dacht ik: ik doe ze gewoon allebei! Het wordt mijn eerste concert in Ahoy, daar kijk ik erg naar uit. Samen met de Ziggo Dome waar ik al zoveel mooie avonden heb beleefd, wordt dit een bijzonder najaar in 010/020 met mijn fans.

Tino Martin

Tino Martin scoorde in Nederland de laatste jaren grote hits als 'Zij Weet Het’, 'Vanavond (Uit M’n Bol)’,'Jij Liet Me Vallen’, 'Later Als Ik Groter Ben’ en 'Loop Niet Weg’. Tino Martin ontving meerdere Edison Awards voor zijn muziek, de Sena Performers Award en meerdere BUMA Awards. Hij gaf concerten in de Ziggo Dome en gaf een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion.

Tickets zijn vanaf donderdag 16 maart om 12:00 uur verkrijgbaar via www.tinomartinlive.nl

Ander nieuws