10 November 2023

The Beatles Revival LIVE in Rotterdam Ahoy

In 2024 is het eindelijk zo ver! The Beatles Revival, wereldwijd geprezen, komt op 26 mei naar Rotterdam Ahoy!

Stap in de tijdmachine van de muziekgeschiedenis en beleef een onvergetelijke reis terug naar de tijd van de Fab Four! The Beatles Revival presenteert met trots "Van Blokker tot Abbey Road," een sensationeel concert waarin je meegenomen wordt op een muzikale reis door de tijd.

Herinner je je het legendarische Blokker concert van The Beatles? Dit was het enige concert dat The Beatles ooit in Nederland gaven, en het is al bijna 60 jaar geleden! Terug naar die historische avond in 1964, waar John, Paul, George en Ringo het Nederlandse publiek betoverden. Het is een unieke kans om deze mijlpaal opnieuw te beleven.

Maar dat is nog niet alles. We duiken dieper in de psychedelische wereld van "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". Een meesterwerk dat de muziekwereld op zijn kop zette. Laat je meevoeren door kleurrijke visuals en sfeerbeelden terwijl je geniet van de betoverende klanken van dit iconische album.

Wat The Beatles Revival echt uniek maakt, is hun ongelooflijke gelijkenis en authentieke sound. Ze zijn zo overtuigend dat ze zelfs werden uitgenodigd om op de verjaardag van Queen Elizabeth te spelen!

Mis deze unieke ervaring niet en bestel nu je kaarten op Ticketshop.nl voor een concert vol nostalgie en muzikaal genot

Ander nieuws